Tavsiye Note 3 mü iphone 5s mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Note 3 mü iphone 5s mi?
Arkadaşlar benim için önemli olan nokta telefonun kasmaması. Çok oyun oynarım, internette gezerim vs.. Bu iki telefon arasında kaldım şuan elimde ip4 var telefon çok kasmaya başladı o yüzden satıp yeni bir telefon alıcam sizce hangisini almalıyım kafam çok karışık :/

sacid589

Üye
Note 3

Tepkiler: iphonedoocu
Note 3 kasmaz zaten emin ol, Pil performansında Note 3 daha iyidir ayrıca s-pen özellikleri filan var iPhone 5S tadayamacağın pek cok şeyi Note3 de tadabilirsin zaten android farkı demek yetiyor kapana kısılmış bi işletim sistemine tablet dişinda pek gerek duymuyorum.

Ekran büyük olsun sarj uzun gitsin not felan alayim çizim yapayim dersen Note 3

Güncelleme desteği uzun olsun kesinlikle stabilite olarak sorun yaşamayim tüm uygulamalar ilk önce bana çıksın diyorsan iPhone 5S

ikiside süper cihaz

Konu Sahibi
Stabilite benim için önemli ama note 3 ün ekranı büyük ve bu sıralar büyük ekranlı telefonlar hoşuma gidiyor. Fakat androidin desteği az oluyor sürekli bir yeni telefon çıkarıyor ama ios da öyle bi sorun yok. Birde android bi süreden sonra kasıyormus iosta öyle birşey yok sanırım :/ birde şey var işlemci olsun ram olsun yani oyunlarda hangisi daha iyi performans gösterir? Videolara falan baktım da ikiside aynı gibi birşey anlamadım.

Note 3 donanım olarak daha güçlü ama ios stabilitesi herkesin dilinde seçim senin

Galaxy Note 3 al derim

Note 3 te hepsini yaparken çok daha zevk alacaksın.

Yaklaşık 8 9 ay note 3 kullanan biri olarak note 3ten memnunum acikcasi ama insan sıkılıyor androidten dedim ve gittim iphone 5s aldım . İkisininde stabilitesi aynı note 3 ile buyuk oyunlari en yuksek geafikleriyle oynadim banamisin demedi . Simdi iphone 5s kullaniyorum bu da iyi ama özgür bir işletim sistemi degil . Jb yaparak kisitlamalari azaltabilirsin ama yinede sen bilirsin benim tercihim NOTE 3 al

Tepkiler: iphonedoocu ve B.A.R.O.N
Note 3

Tepkiler: iphonedoocu ve EmekHırsızı

sacid589

Üye
Ama biraz büyük bende note 2 var büyüklüğü yüzünden degistirmeyi dusunuyorum ama diyosun benim icin buyukluk farketmez al gitsin

Note 3'den şaşma. Androidden iOS'a geçersen kendini hapishanede zannedersin zaten

Tepkiler: iphonedoocu, The Shadow ve nikenroll.kz
Abi hakkatten ya hiç bişey yapamıyorum

Tepkiler: iphonedoocu ve EmekHırsızı
Jailbreak yapınca da kasıyor diyorlar. Forever android

Konu Sahibi
Note 3'den şaşma. Androidden iOS'a geçersen kendini hapishanede zannedersin zaten
Daha önce android kullandım (ace 2) şuan ip4 kullanıyorum. İphonun stabilitesine alışmışken androide geçmek tuhaf olur mu diye korkuyorum :/

Daha önce android kullandım (ace 2) şuan ip4 kullanıyorum. İphonun stabilitesine alışmışken androide geçmek tuhaf olur mu diye korkuyorum :/
Bende ace 2 den note 3 e geçtim şuan 7 ay oldu ve herhangi bir kasma yaşamadım. Ace 2 den sonra tüm androidlerin kastığını düşünmen normal Note 3 te kasma olmuyor

Tepkiler: iphonedoocu ve The Shadow

ip4 ios7de pek stabil olduğu söylenemez. Samsung almanız hata olmuş zaten. Samsung sadece Note serisinde takdir ettiğim bir marka.

Konu Sahibi
Peki s5 ile note 3 ün arasında kalsanız ne dersiniz :/ samsung alıcam heralde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...