Arkadaşlar şuan bir güncelleme geldi 360 mb küsür birşey indiriyorum şuan 4.4 olabilirmi ?
Kanuni_1520 Üye Konu Sahibi Note 3 Güncelleme Geldi Arkadaşlar şuan bir güncelleme geldi 360 mb küsür birşey indiriyorum şuan 4.4 olabilirmi ?
Kanuni_1520 Üye Konu Sahibi ffeettoo' Alıntı: büyük ihtimalle 4.4.2 güncellemesi. note 3 için Türkiye ye kitkat geldi. Genişletmek için tıkla ... Ne gibi yenilikler olabilir. Batarya perfromansı biraz artsın başka birşey istememEvet kitkat gelmiş
ffeettoo' Alıntı: büyük ihtimalle 4.4.2 güncellemesi. note 3 için Türkiye ye kitkat geldi. Genişletmek için tıkla ... Ne gibi yenilikler olabilir. Batarya perfromansı biraz artsın başka birşey istememEvet kitkat gelmiş
M.F.E Üye Kanuni_1520' Alıntı: Ne gibi yenilikler olabilir. Batarya perfromansı biraz artsın başka birşey istememEvet kitkat gelmiş Genişletmek için tıkla ... Arayüz daha akici ve performans artişi var ve bikaç küçük yenilik. Batarya 4.3 ile aynı gibi
Kanuni_1520' Alıntı: Ne gibi yenilikler olabilir. Batarya perfromansı biraz artsın başka birşey istememEvet kitkat gelmiş Genişletmek için tıkla ... Arayüz daha akici ve performans artişi var ve bikaç küçük yenilik. Batarya 4.3 ile aynı gibi
Kanuni_1520 Üye Konu Sahibi Ben pek birşey fark etmedim üsteki beyaz kısım ve tuş kilidindeki kamera dışında performansın artıp artmadığını nasıl anlayacağım aynı gini
Ben pek birşey fark etmedim üsteki beyaz kısım ve tuş kilidindeki kamera dışında performansın artıp artmadığını nasıl anlayacağım aynı gini