Türe
Üye
hmm peki saol samsung yine akıllanmamis anlasilan note9 yapsalar yine şarjı 1.5 günü çıkaramaz
Tw zimbirtilari sagolsun.
hmm peki saol samsung yine akıllanmamis anlasilan note9 yapsalar yine şarjı 1.5 günü çıkaramaz
Hocam sarjda benim bi düsüyo bi yükseliyo napmam lazimTw zimbirtilari sagolsun.
Denedimde ayniyaFabrika ayarlarina cevirebilirsiniz.
4.3 den olabilirmi 3 4 arkadastada ayni imisO zaman bir servise gosterin.
eyvallah bendeki de ondan ben daha önce 3 kere batarya değiştiridm ama hep made in china verdi çakallar hem sorunlu Batarya veriyorlar hemde yine aynı kaliteyle değiştiriyorlar ne yüzsüz küstah bu samsung servisiEvet Vietnam olan bataryalar sağlam olanları zaten değiştirdikleri batarya sadece MADE İN VİETNAM mehmet
kardeşim benimki disbiritör garantilii bu yüzden benim bu değişen bataryadan ben memnunum bayağı bi vietnam olanı verdi direk zaten china ve japan yazanları 1 saat içinde değiştiriyorlarmışbenimki hafta sonuna denk geldiği için 3 gün sürdü ve 6 saatte bittiği için test yaptılar
Kardeşim telefonunda root veya rom yok ise bu 4 üncü servis ise zaten telefonu değiştirip verecekler sana sen merak etme
Düzeltmeleri lazım nedeni ise bu sorunu biliyor olmaları![]()
sayacı anlıyorlar ne yazıkki kardeşim ya aynı olayı yaşadım aynı anda servisten telefonu alırken biri ile rom atmış ve sayaç arttığı için telefonu geri vermişlerve çocuk çok üzgün çıktı
Kardeşim adamlarda haklı bir yandan açık kaynak kodu bir sistem olduğu için android bunu durdurmaya çalışıyorlar bak android 5.0 felan çıkınca artık root rom kullanılamayacak ve sistem tam tamına stabil olacak aynı ayfon gibiGeç gelmesi zaten ALLAH ın emri biz neyi en önce aldık ki ?