Haber note 3 android 4.4 güncellemesi resmi olarak başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
Fabrika ayarlarina cevirebilirsiniz.

Türe

Türe

Üye
O zaman bir servise gosterin.

Türe

Türe

Üye
Tuketim artti evet ama note 3 standart 4.3 zaten

Anil-D

Anil-D

Üye
Yok s4 de sorun var note 3 maşallah iyiya

esmeran3

esmeran3

Üye
Beyler yorumları okudum ve ben bataryayı değiştirdim anıl sanada mesaj attım kardeşim sorununla ilgili servisin bana verdiği bilgiye göre

Bataryayı 3 ülke üretmiş bataryan made in china ise bir süre sonra sisiyor japonda aynı şekilde ve servisin verdiği bataryada vietnam yazıyor. Ayrıca Anıl kameran düzeldimi ?

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Benim bataryam made in vietnam

saglam midir @esmeran3 kardes?

esmeran3

esmeran3

Üye
Evet Vietnam olan bataryalar sağlam olanları zaten değiştirdikleri batarya sadece MADE İN VİETNAM mehmet

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Evet Vietnam olan bataryalar sağlam olanları zaten değiştirdikleri batarya sadece MADE İN VİETNAM mehmet
eyvallah bendeki de ondan ben daha önce 3 kere batarya değiştiridm ama hep made in china verdi çakallar hem sorunlu Batarya veriyorlar hemde yine aynı kaliteyle değiştiriyorlar ne yüzsüz küstah bu samsung servisi

esmeran3

esmeran3

Üye
kardeşim benimki disbiritör garantilii bu yüzden benim bu değişen bataryadan ben memnunum bayağı bi vietnam olanı verdi direk zaten china ve japan yazanları 1 saat içinde değiştiriyorlarmış ;) benimki hafta sonuna denk geldiği için 3 gün sürdü ve 6 saatte bittiği için test yaptılar

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
kardeşim benimki disbiritör garantilii bu yüzden benim bu değişen bataryadan ben memnunum bayağı bi vietnam olanı verdi direk zaten china ve japan yazanları 1 saat içinde değiştiriyorlarmış ;) benimki hafta sonuna denk geldiği için 3 gün sürdü ve 6 saatte bittiği için test yaptılar

hmm hayırlı olsun yeni bataryan. şu 4.4 güncellemesi gelsin pil sorunu çıkarsa made in china olan bataryami veririm onu Düzeltsinler bari ama bu sefer servise gidersem çok ağır konusucam yetkililerle ne demişler laftan anlamayanın hakkı kötekdir

esmeran3

esmeran3

Üye
Kardeşim telefonunda root veya rom yok ise bu 4 üncü servis ise zaten telefonu değiştirip verecekler sana sen merak etme :)
Düzeltmeleri lazım nedeni ise bu sorunu biliyor olmaları :)

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Kardeşim telefonunda root veya rom yok ise bu 4 üncü servis ise zaten telefonu değiştirip verecekler sana sen merak etme :)
Düzeltmeleri lazım nedeni ise bu sorunu biliyor olmaları :)

telefonda custom rom yüklü malum benim sayaç arttığı için rom yükledim ama stok roma geri dönerim verecegim zaman servise. sayacı da anlamazsalar çok iyi olur ama yeni cihaz vermezler bence

esmeran3

esmeran3

Üye
sayacı anlıyorlar ne yazıkki kardeşim ya aynı olayı yaşadım aynı anda servisten telefonu alırken biri ile rom atmış ve sayaç arttığı için telefonu geri vermişler :) ve çocuk çok üzgün çıktı

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
sayacı anlıyorlar ne yazıkki kardeşim ya aynı olayı yaşadım aynı anda servisten telefonu alırken biri ile rom atmış ve sayaç arttığı için telefonu geri vermişler :) ve çocuk çok üzgün çıktı

kahretsin. gel de samsungu kuran adamın kafasını koparma şimdi. inşallah o koyduğu sayaç bi gün boğazında kalır o hainin neyse ban yemeyelim şimdi boşu boşuna konuyu da sabote ettik

arkadaşlar bu N9000Q türkiye modeline 4.4 biraz daha geç mi gelir acaba çünkü öyle birşey duymuştum

esmeran3

esmeran3

Üye
Kardeşim adamlarda haklı bir yandan açık kaynak kodu bir sistem olduğu için android bunu durdurmaya çalışıyorlar bak android 5.0 felan çıkınca artık root rom kullanılamayacak ve sistem tam tamına stabil olacak aynı ayfon gibiGeç gelmesi zaten ALLAH ın emri biz neyi en önce aldık ki ?

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Kardeşim adamlarda haklı bir yandan açık kaynak kodu bir sistem olduğu için android bunu durdurmaya çalışıyorlar bak android 5.0 felan çıkınca artık root rom kullanılamayacak ve sistem tam tamına stabil olacak aynı ayfon gibiGeç gelmesi zaten ALLAH ın emri biz neyi en önce aldık ki ?

yav iyi güzel sayaç koysunlar da knox allahın cezası herseyi mahvediyor yashade diye 12 yaşında bi cocuk vardı bu sayaç sıfırlama için kolları sivamisti ama samsungun bu lanet eFuse çipi yüzünden başaramadı android 5.0 stabil olsun pil sorunu yaşatmasin da boşver root kalkmış nolacak önemli olan cihazdan aldığın verim

Üst Alt