Profil hocam
alical33 Üye Konu Sahibi AnıL-D' Alıntı: Profil hocam Genişletmek için tıkla ... hangi romdu omega mi?
alical33 Üye Konu Sahibi Ben cihazı rootladim şahsen şimdiye kadar servise hiç yolum düşmedi çok şükür risk almak istersen dene
Ben cihazı rootladim şahsen şimdiye kadar servise hiç yolum düşmedi çok şükür risk almak istersen dene
alical33 Üye Konu Sahibi Bilmiyorum ilerde mutlaka çıkar ya sıfırlama snapdragon modelinde sifirlaniyor
alical33 Üye Konu Sahibi yap gitsin ya ama Samsung'un bu yaptığı çok saçma android i açık kaynak diye alıyoruz bizi kisitliyor
yap gitsin ya ama Samsung'un bu yaptığı çok saçma android i açık kaynak diye alıyoruz bizi kisitliyor
MaxipmaN Üye Türe' Alıntı: Guvenlik onlemlerinin ios e ozentilikle ne alakasi var Genişletmek için tıkla ... Android 4.4.2 KitKat ile Galaxy Note 3'ün kilit ekranına eklenen ve iPhone'daki kamera kısa yolunu andıran yeni kamera tuşu dikkat çekiyor. ???
Türe' Alıntı: Guvenlik onlemlerinin ios e ozentilikle ne alakasi var Genişletmek için tıkla ... Android 4.4.2 KitKat ile Galaxy Note 3'ün kilit ekranına eklenen ve iPhone'daki kamera kısa yolunu andıran yeni kamera tuşu dikkat çekiyor. ???
IchigoKurosaki Üye MaxipmaN' Alıntı: Android 4.4.2 KitKat ile Galaxy Note 3'ün kilit ekranına eklenen ve iPhone'daki kamera kısa yolunu andıran yeni kamera tuşu dikkat çekiyor. ??? Genişletmek için tıkla ... Duz mantığın epey guldurdu beni
MaxipmaN' Alıntı: Android 4.4.2 KitKat ile Galaxy Note 3'ün kilit ekranına eklenen ve iPhone'daki kamera kısa yolunu andıran yeni kamera tuşu dikkat çekiyor. ??? Genişletmek için tıkla ... Duz mantığın epey guldurdu beni
Türe Üye MaxipmaN' Alıntı: Android 4.4.2 KitKat ile Galaxy Note 3'ün kilit ekranına eklenen ve iPhone'daki kamera kısa yolunu andıran yeni kamera tuşu dikkat çekiyor. ??? Genişletmek için tıkla ... iOS daki bildirim paneli de epey dikkat cekici degil mi
MaxipmaN' Alıntı: Android 4.4.2 KitKat ile Galaxy Note 3'ün kilit ekranına eklenen ve iPhone'daki kamera kısa yolunu andıran yeni kamera tuşu dikkat çekiyor. ??? Genişletmek için tıkla ... iOS daki bildirim paneli de epey dikkat cekici degil mi