Haber note 3 android 4.4 güncellemesi resmi olarak başladı

Anil-D

Üye
Telefondan beklentilerin neler ?

Abi valla şarj ve performans bide kamera ödevleri felan çekiyorum lazım oluyor oyun oynarım zaten yazın amarikaya gidicem ordan galaxy s5 alırım bide iPhone 5s sonra rahat kafa rahat

Anil-D

Üye
Cok iyimiş be plastik hastasisin he

Tepkiler: muratcan1999
Benim takıntım var bi yenemedim gitti telefonun şarjı 100 olsa bile şarja takiyorum biter falan diye endişe ediyorum bu korkumu yenemedim bi türlü

Tepkiler: .caner. ve Anil-D

KD1907

Üye
@Türe Biraz daha seviye lütfen. Ayrıca Ben 4.3 te art var demedim 4.4 le gelicek dedim.

Son düzenleme:

Türe

Üye

KD1907

Üye
@Türe diyosunki s4 te art olduğunu bilen arkadaş. Bende diyorumki s4 te art zaten vardı şimdi çok daha geliştirilmiş olarak karşımıza gelicek ve dalvik ya da art seçimini artık biz de yapabilecez 4.4 güncellemesiyle. Ve bilen arkadaş (?) derken gönderme yaptığını bilmiyoruz sanki

Anil-D

Üye
Arkadaslar nolur tartismayalil kücük bir sey icin

KD1907

Üye
Tartışma falan yok la nerden çıktı tartışma

Türe

Üye
(?) bu işaret emin olunmayan bilgi için konulur. Sen kaynak göstermediğin için onu koydum. Önyargılar önyargılar. Neyse

Tepkiler: .caner., KD1907 ve Anil-D

Anil-D

Üye
Süleyman bey sizde ne xihaz var

Anil-D

Üye
Hayirli olsun hocam

alical33

Üye
    Konu Sahibi
rusya dada başlamış sammobile dan rusya romunu indirip kurcam şuan iniyor yükleyince deneyimlerimi yazarım

Anil-D

Üye
Link verirmisin hocam

alical33

Üye
    Konu Sahibi
üye olmanız lazım önce a üye olup firmwares bölümüne tıklayın arama bölümüne n900 yazın göreceksiniz

Tepkiler: Anil-D

Anil-D

Üye
hocam yeni batarya almalimiyim pil az gidiyor resimdeki gibi