cpt_nofear
Üye
Test romdurYoutube daki videolarda yüklenmiş halde cihazlar var
Test romdurYoutube daki videolarda yüklenmiş halde cihazlar var
4.3 zaten yeni geldi tr cihazlara zannetmiyorum sammobile dan kontrol et son sürüm 4.3 4.4 gelen ülke yok note 2 icinSen denedin mi kies e bağlanıp güncelleme varmı diye. Bi bak istersen belki bendeki farklı olabilir ama yükleyemedim zaten pc de dosyayi indirdi telefon yeşil android download moduna geçti fakat sonra pc de uyari çıktı bilgisayar telefonu taniyamadi diye telefon oylece kaldi baya bekledim fakat bişey değişmeyince güç düğmesinden kapattım telefonu
4.3 zaten yeni geldi tr cihazlara zannetmiyorum sammobile dan kontrol et son sürüm 4.3 4.4 gelen ülke yok note 2 icin
Ota dan dene birdeTamam orda yok yazıyor ama benim cihazda çıkıyor bende onu anlayamadım hadi diyelim benimki yurtdışı falan olsun neden yüklenmedi ?
Orjinal halde rom falan yok demis arkadasimizBen başka bir cihazda ingiliz romu kurmuştum otadan ingilizlere verilen update gelmişti belki bu durum bahsi geçen telefondada mevcuttur.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Wifi uzerinden ayarlar cihaz hakkinda yazılım güncellestirmeOta ? Pek bilmiyorum telefon hakkında programları ne olduğunu açıklarsan onu da denerim
Orjinal halde rom falan yok demis arkadasimiz
Kies ara sıra böyle yapabiliyor internetten baktığım kadariyla wifi uzerinden yani otadan gelene kadar bekle ota daha sağlıklıOnu denedim ordan da zaten en son sürümü kullanıyorsunuz diyo fakan kies de güncelleme veriyo
Rusya Roma 25 mb falan güncelleme geldi artık yan sanayide çalışıyor denedim
suan 4.4 yuklu bence cok stabil olmus sarj seviyesi gayet iyi durumda. galeri girisleri oncekinden iyi seviyede muzik calar basar basmaz aciliyor bence guzel olmus gorsel olarak status bar tek renk beyaz sarj seviyesi vs. birde status bari saydamlastirmislar simdilik bunlari gordum.