Haber Note 3 4.4

Sponsorlu Bağlantılar

yunus1309

yunus1309

Üye
Sen denedin mi kies e bağlanıp güncelleme varmı diye. Bi bak istersen belki bendeki farklı olabilir ama yükleyemedim zaten pc de dosyayi indirdi telefon yeşil android download moduna geçti fakat sonra pc de uyari çıktı bilgisayar telefonu taniyamadi diye telefon oylece kaldi baya bekledim fakat bişey değişmeyince güç düğmesinden kapattım telefonu

cpt_nofear

cpt_nofear

Üye
Sen denedin mi kies e bağlanıp güncelleme varmı diye. Bi bak istersen belki bendeki farklı olabilir ama yükleyemedim zaten pc de dosyayi indirdi telefon yeşil android download moduna geçti fakat sonra pc de uyari çıktı bilgisayar telefonu taniyamadi diye telefon oylece kaldi baya bekledim fakat bişey değişmeyince güç düğmesinden kapattım telefonu
4.3 zaten yeni geldi tr cihazlara zannetmiyorum sammobile dan kontrol et son sürüm 4.3 4.4 gelen ülke yok note 2 icin

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
4.3 zaten yeni geldi tr cihazlara zannetmiyorum sammobile dan kontrol et son sürüm 4.3 4.4 gelen ülke yok note 2 icin

Ben başka bir cihazda ingiliz romu kurmuştum otadan ingilizlere verilen update gelmişti belki bu durum bahsi geçen telefondada mevcuttur.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yunus1309

yunus1309

Üye
Tamam orda yok yazıyor ama benim cihazda çıkıyor bende onu anlayamadım hadi diyelim benimki yurtdışı falan olsun neden yüklenmedi ?

yunus1309

yunus1309

Üye
Ota ? Pek bilmiyorum telefon hakkında programları ne olduğunu açıklarsan onu da denerim

cpt_nofear

cpt_nofear

Üye
Ben başka bir cihazda ingiliz romu kurmuştum otadan ingilizlere verilen update gelmişti belki bu durum bahsi geçen telefondada mevcuttur.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Orjinal halde rom falan yok demis arkadasimiz

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
yunus1309

yunus1309

Üye
Onu denedim ordan da zaten en son sürümü kullanıyorsunuz diyo fakan kies de güncelleme veriyo

cpt_nofear

cpt_nofear

Üye
Onu denedim ordan da zaten en son sürümü kullanıyorsunuz diyo fakan kies de güncelleme veriyo
Kies ara sıra böyle yapabiliyor internetten baktığım kadariyla wifi uzerinden yani otadan gelene kadar bekle ota daha sağlıklı

yunus1309

yunus1309

Üye
Bi kaç yabancı siteden de baktim gelen sadece custom rom muş yeni sürüm bu ay sonuna gelecekmiş benim kies beni yanılttı demekki yardimci olan arkadaşlara teşekkür ederim.

onur-1984

onur-1984

Üye
Rusya Roma 25 mb falan güncelleme geldi artık yan sanayide çalışıyor denedim

Doğrudur.sonradan bir güncelleme ben de yükledim ama kapak denemedim. Tecrüben için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: alical33

Eray1910

Üye
Ben i9505 kullaniyorum isvicreden geldi telefon 2-3 hafta once gelmis 4.4 ama ben fark etmemisim guncellemeyi :) suan 4.4 yuklu bence cok stabil olmus sarj seviyesi gayet iyi durumda. galeri girisleri oncekinden iyi seviyede muzik calar basar basmaz aciliyor bence guzel olmus gorsel olarak status bar tek renk beyaz sarj seviyesi vs. birde status bari saydamlastirmislar simdilik bunlari gordum.