Şubatta Android 5.0 gelirOcak sonunda baslar subatta aliriz

4.3 gayet hızlı 5.0 değil ki arada uçurum olsunBen rusya rom'u yükledim.Çok hızlanacak diyorlar ama pek de bir fark göremedim.4.4 de orjinal samsung olmayan kapaklar kullanılamıyor.Yan sanayi kapak aldıysanız çalışmayacak.Bluetooth kulaklık denedim, onlarda sıkıntı yok, kulaklık orjinal olmasa da çalışıyor.4.4'den 4.3'e dönüş çok zor bilginiz olsun.
Rusya Roma 25 mb falan güncelleme geldi artık yan sanayide çalışıyor denedimBen rusya rom'u yükledim.Çok hızlanacak diyorlar ama pek de bir fark göremedim.4.4 de orjinal samsung olmayan kapaklar kullanılamıyor.Yan sanayi kapak aldıysanız çalışmayacak.Bluetooth kulaklık denedim, onlarda sıkıntı yok, kulaklık orjinal olmasa da çalışıyor.4.4'den 4.3'e dönüş çok zor bilginiz olsun.
Nasi cikti ? Farklı ülke romu muNote 2 ikin 4.4 çıktı fakat yükleyemedim arkadaşlar yükleyebilen varmi?
4.4 gelmesi zor sammobile dan kontrol etHayır sabah telefonu kies3 e bağladım uyari geldi yeni sürüm diye youtube dan baktım 4.4 kitkat güncellemesi gelmiş fakat yükleme sırasında sürekli hata verdi. Benim cihaz orjinal halde rom falan yok o yüzden yüklemede sorun olmus olabilir mi?