Zaten jb bile gerek yok pp25'le her oyun uyumlu indir oyna direkBu arada ekranı o kadar büyük telefonu isteyen olur mu bilmiyorum...İlk başta çok hoşuma gitmişti NoteII ama şimdi düşününce normal bir bedene göre değil
arkadaşlar ekran filan önemli değil yanş benim için ben şimdi bu telefonda oyun oynucam uygulamalara kullanıcam . hagisi daha iyidir oyun kalitesi bakımından cözünürlük olarak vs oyun bolluguda olabilir .
ya ben c6-01 aldım 1.5 yıl oldu sanırım, parmaklarım aldıktan sonra kalınlaştı artık eskisi gibi rahat kullanamıyorum büyük ekran şart ama note 2 abartı
1.Si Android İşlemci değil İşletim Sistemi'dir
2.Si Note 2 ile 4s kıyaslanamaz arada dağlar kadar fark var tabiki note 2 daha üstün
3.Sü Note 2 ile iPhone 5'i karşılaştırman gerekir ki çoğu yerde note 2 ip5'i alır...
ya ben c6-01 aldım 1.5 yıl oldu sanırım, parmaklarım aldıktan sonra kalınlaştı artık eskisi gibi rahat kullanamıyorum büyük ekran şart ama note 2 abartı
3.2 inç ekran var o ekran bence de çok ufak note 2 abartı değil biraz kullandıktan sonra anlarsın 1 haftada alışırsın...
3.2 inç ekrana tabi parmakların sığmaz benimkide sığmıyordu şimdi arkadaşlar elime c6-01 veriyor kullanamıyorum tuşlar çok ufak çünkü
Kardeşim şöyle birşey de var dev ekranda oyun oynamak çok daha eğlenceli bana göre.. iPhone 5 de mc 4 oynasam zorlanirim kesin parmaklar büyük ekrani gormeye yer kalmaz..
doğru düşünüyorsun aynı şekilde 4s ile s3'ün ekranını karşılaştırırken aynı şey başıma gelmişti ama o kadar umursamadım iPhone'un ekranı ufak fakat yoğun
Kardeşim şöyle birşey de var dev ekranda oyun oynamak çok daha eğlenceli bana göre.. iPhone 5 de mc 4 oynasam zorlanirim kesin parmaklar büyük ekrani gormeye yer kalmaz..