Note 2 vs Nexus 4 yada ...

DiaBLoS

Admin
Karizma , performans olarak Nexus 4 ü tek geçerim .
İyi ki almışım gerçekten ...

Mantiga bak yasen ayni telefonu 1650den mi alirsin 1400den mi?

Hayır kardeşim "1000 liraya 720 fiyatını hakediyor da 1400 liraya note 2 etmiyor mu" dedin. Sence gerçek fiyat mı o? Soruna gelince, tabi ki 1650 TL'ye olanı alırdım işimi garantiye almak için.

Yazılım,hız,destek,tasarım konusunda nexus 4 ama telefonu biraz daha pc gibi kullanırsan fazla vakit geçirirsen daha fazla özellik istersen note 2.Romla felan güncelleme diyenlere bakma madem romla son sürüm alınabiliyor o zaman official güncellemeler neden yapılır ki.Öyle düşün.O zaman galaxy wondere da android 6 takalım fark kalmasın.

fk555897

Üye
Arkadaşlar Nexus 4 kullanan birisinin ROM isteyeceğini sanmıyorum zaten güncellemeler sürekli geliyor. Ayrıca Note 2 gibi güzel bir telefon varken Nexus 4 biraz gereksiz kalıyor. Sadece MultiWindow ve S-Pen için babamla telefonu değiştirdim ve Note II'yi aldım.

Artles

Üye

Su an Note II mi kullaniyorsun ?

Kerim.

Üye
Hayır kardeşim "1000 liraya 720 fiyatını hakediyor da 1400 liraya note 2 etmiyor mu" dedin. Sence gerçek fiyat mı o? Soruna gelince, tabi ki 1650 TL'ye olanı alırdım işimi garantiye almak için.

1400 zaten normal garantiligecen gun goldda indirimdeydi.

güncellemeler daha geç gelir ama note 2 daha iyi ve nexus'un kulaklık ses çıkışı hiç iyi değil ve kamerada aynı şekilde