NOte 2 ses problemi

Sponsorlu Bağlantılar

martech2

Üye
    Konu Sahibi
NOte 2 ses problemi
merhaba arkadaşlar note 2 kullanıyorum bir problemim var telefonu kapatıp açmaya korkuyorum, nedeni telefonun kapatılıp açılınca arama yaparken karşı tarafın sesini alamıyorum ve defalarca kapatıp açıp normale dönmesini sağlıyorum ne olur bu konuda bilgi verecek birileri varsa çok memnun olurum. Telefon garantili, her türlü rom denedim custom rom, orjinal rom değişsen bişey yokben yüklediğim bir uygulama diye düşünüyorum ama ne kadar doğru bilmiyorum.

-efşan

-efşan

Üye
Telefonunuzu orijinal hâle çevirip yalın hâli ile deneyin tekrar.
Sorun devam ediyorsa servise başvurmanızda fayda var.

martech2

Üye
    Konu Sahibi
yalın hale geçmeye çalışyorum yani orjinal rom yüklüyorum imei siliniyor hiçbir işlem yapmadan phoneix v13 geçiyorum imei geri geliyor. Orjinal romda iken imei yedeğinden dönmeye çalışıyorum imei geri yüklendi diyor ama yüklemiyor. anlamadım ne olacak.

furkann20

furkann20

Üye
IMEI işlerini hiç bilmem ama orjinal bir rom kurmanızı tavsiye ederim öncelikle.

Sonra da numara çeviriciden seçeneklere gelin. Arama ayarları'nı göreceksiniz. Ek ayarlar'da ''Parazit azaltma'' özelliğini devre dışı bırakın. Bu şekilde belki çözmüş olabilirsiniz.

Ayrıca arama sırasında operatörünüzün bulunduğu yerde iyi çekip çekmediğini kontrol edin...

Takipçi Satın Al

Üst Alt