avcitalip
Üye
Spebi nereye kadar zorladın?ben en son popup vidyo oynatıcı, internet ve snot açık iken maxicepten video izliyordum. Birde yanda snotta mat problerim vardı ve ss aldım
aynı anda ve aynı ekranda 3-6 aktif çalışır işlem bulunuyordu. Bir dene istersen yavaşlama 0. Birde s3 ile fark yok deniliuor. Telefonda şu an 569mb ram boşta. 1.4gb ram kullanırken kasmayan alet ile s3 arasında fark yok.
Spen için özel duyarlı ve cok iyi piksel dizilimine sahip ekran da zaten sadece hava.
S3 ü olan arkadaşımı otg kablosu ile okul bitmeden% 100 şarj etmekte sadece hava.
Benchmarklarda 1.4ghzye indirerek arkada internet varken aynı puanı almak ta zaten hava.
Arkadaş azıcık oynama ile normalde 17k alınan testte 21k almak ocsuz havazaten.
Daha neler var neler!! Saygılar![]()
note 2 sini beğenmeyen ve büyük gelen arkadaşla eğer telefonu temiz kullanmışsa s3'ü takas etmeye her zaman açığım ah samsung ah keşke note 2 ile s3 ü aynı anda çıkartsaydın da note 2 alsaydım

ben en son popup vidyo oynatıcı, internet ve snot açık iken maxicepten video izliyordum. Birde yanda snotta mat problerim vardı ve ss aldım
aynı anda ve aynı ekranda 3-6 aktif çalışır işlem bulunuyordu. Bir dene istersen yavaşlama 0. Birde s3 ile fark yok deniliuor. Telefonda şu an 569mb ram boşta. 1.4gb ram kullanırken kasmayan alet ile s3 arasında fark yok.
telefonun hakkını herkes vermiyor
herkes yüzünü saklıyor sanacak. ama şuanda bulunan en iyi telefon note 2. (: