Note 2 Mi,S3 Mü?

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye

Spebi nereye kadar zorladın? :ehe ben en son popup vidyo oynatıcı, internet ve snot açık iken maxicepten video izliyordum. Birde yanda snotta mat problerim vardı ve ss aldım :bigstar: aynı anda ve aynı ekranda 3-6 aktif çalışır işlem bulunuyordu. Bir dene istersen yavaşlama 0. Birde s3 ile fark yok deniliuor. Telefonda şu an 569mb ram boşta. 1.4gb ram kullanırken kasmayan alet ile s3 arasında fark yok.

Spen için özel duyarlı ve cok iyi piksel dizilimine sahip ekran da zaten sadece hava.
S3 ü olan arkadaşımı otg kablosu ile okul bitmeden% 100 şarj etmekte sadece hava.
Benchmarklarda 1.4ghzye indirerek arkada internet varken aynı puanı almak ta zaten hava.
Arkadaş azıcık oynama ile normalde 17k alınan testte 21k almak ocsuz havazaten.
Daha neler var neler!! Saygılar :bigstar:

note 2 sini beğenmeyen ve büyük gelen arkadaşla eğer telefonu temiz kullanmışsa s3'ü takas etmeye her zaman açığım ah samsung ah keşke note 2 ile s3 ü aynı anda çıkartsaydın da note 2 alsaydım :)

aleranol

aleranol

Üye

note 2 sini beğenmeyen ve büyük gelen arkadaşla eğer telefonu temiz kullanmışsa s3'ü takas etmeye her zaman açığım ah samsung ah keşke note 2 ile s3 ü aynı anda çıkartsaydın da note 2 alsaydım :)

Bugün wifikill ile okulda 159 adet aletin internetini kestim. :ehe
Tabi telefonu kullanmakta var. Not2si olup temple rundan başka bişey oynamayan da var :) bir bulsam benim gibi telefon manyağı neler yaparım ama ne yapacaksın anca forumdaki 1-2 kişi. Onlarda aynı şehirde bile değil. :zzz:

avcitalip

avcitalip

Üye

Bugün wifikill ile okulda 159 adet aletin internetini kestim. :ehe
Tabi telefonu kullanmakta var. Not2si olup temple rundan başka bişey oynamayan da var :) bir bulsam benim gibi telefon manyağı neler yaparım ama ne yapacaksın anca forumdaki 1-2 kişi. Onlarda aynı şehirde bile değil. :zzz:

aynen :evet: telefonun hakkını herkes vermiyor :evet: Temple Run ne ya Agent dash falan :ehe

aleranol

aleranol

Üye

aynen :evet: telefonun hakkını herkes vermiyor :evet: Temple Run ne ya Agent dash falan :ehe

Kardeşimi almaya gittim not2si olan bir adam angry birds oynuyor. Hemde 2 aydır :zzz: adamın menüsünde oyun da yok.

avcitalip

avcitalip

Üye

Kardeşimi almaya gittim not2si olan bir adam angry birds oynuyor. Hemde 2 aydır :zzz: adamın menüsünde oyun da yok.

angry birds oynayanlara şükür telefona uygulama kurmayanlar bile var :ehe

mesajlaşmak için ve alo demek için kullananlar dahi var :evet:

aleranol

aleranol

Üye

angry birds oynayanlara şükür telefona uygulama kurmayanlar bile var :ehe

mesajlaşmak için ve alo demek için kullananlar dahi var :evet:
Benim sinifta
4 s3
2 ip4s
1 3gs
1 ion
5 ace
6 gio var. Ace ve giosu olanlar daha çok oyun oynuyor.
Ip4si olanlar app storu bitirdiler 7\24 oyun oynuyorlar.
Bir tane s3ü olan hariç diğerleri oyyn bile bulamıyor.

- - - Eklendi - - -

Zaten hepsi benden otlanıyor :)

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
İki cihazı da inceledim ve S3 aldım .Note 2 çok büyük yahu cebine koyup bakkala gidip 1 paket sigara alamazsın.S3 yeterli zaten , araların da farkları az diyebilirim hatta neredeyse hiç fark yok yani.
:alkis :alkis hız konusunda note 2 fark atar. ama dediğin gibi boyutu baya büyük. ben mesela dışarda biri beni arasa hayatta çıkarıp o telefonu konuşmam :D herkes yüzünü saklıyor sanacak. ama şuanda bulunan en iyi telefon note 2. (:

tapatalk

tapatalk

Üye

Benim sinifta
4 s3
2 ip4s
1 3gs
1 ion
5 ace

- - - Eklendi - - -

özel okulda mi okuyon bizim okulda bende nexus bide birinde s3 var :D bu arada Samsung androidin yüz karasi aceyi gioyu ne kadar çok satti note2 s3 un havasi onlarida sattiriyo

aleranol

aleranol

Üye
özel okulda mi okuyon bizim okulda bende nexus bide birinde s3 var :D bu arada Samsung androidin yüz karasi aceyi gioyu ne kadar çok satti note2 s3 un havasi onlarida sattiriyo

Anadolu lisesi. Turkiye se ilk 40 içerisinde

enes-1907

enes-1907

Üye
:alkis :alkis hız konusunda note 2 fark atar. ama dediğin gibi boyutu baya büyük. ben mesela dışarda biri beni arasa hayatta çıkarıp o telefonu konuşmam :D herkes yüzünü saklıyor sanacak. ama şuanda bulunan en iyi telefon note 2. (:
şu anda bulunan derken seçeneklerde xperia z yok demi :D

PriZm

PriZm

Üye

Benim sinifta
4 s3
2 ip4s
1 3gs
1 ion
5 ace

- - - Eklendi - - -

vay arkadaş sınıfa bak :D

Zen17

Zen17

Üye
Yahu herkes yaptığım yorumu yanlış anlamış. Ben note 2 yi kotulemeye falan calismiyorum. 3 kişi falan eleştiri yayınlamış. Benim söylemek istediğimi zerre kadar anlamamissiniz o üçlü. S3 ile note 2 arasında tabiki de fark var. Zaten telefondan hiç anlamayan da o ikisini yan yana kkoyduğunuz şunu der: " Oha o ne kamyon tekeri kadar! Ben daha küçük olanını alayım." 1 ile 2 gb arasinda ciddi bi fark yok gerçekten. Siz ram iki katına cikinca havanmissiniz tabi. Büyük ihtimalle ikisini yan yana kullanmamissiniz. Benim o yorumda tek söylemek istediğim note 2 ile s3 arasında 400tl ye değer bir fark olmadığıydı. Sizde hemen havalara girmissiniz. Burada ekonomik durumu bırak note 2 yi, 1000 tl ye bulunabilecek s3 ü alamayacak durumda olan insanlar da var. Ben biraz da onları düşünerek yorum yaptim. Size n'oluyor Sabancı'nın oğlu musunuz? Alın ikisini de o zaman sizi isteyen yok. Biz burada tüm insanlık adına konuşuyoruz. Gidin bi zengin kulübü kurun ne soyleyecekseniz orda konuşun. Bu arada bahsettigim yorum 3. sayfada şimdiye kadar note 2 nin daha iyi olduğunu dusunseniz de benim 2 yorumu okuduktan sonra daha mantikli düşüneceksiniz...

aleranol

aleranol

Üye
Yahu herkes yaptığım yorumu yanlış anlamış. Ben note 2 yi kotulemeye falan calismiyorum. 3 kişi falan eleştiri yayınlamış. Benim söylemek istediğimi zerre kadar anlamamissiniz o üçlü. S3 ile note 2 arasında tabiki de fark var. Zaten telefondan hiç anlamayan da o ikisini yan yana kkoyduğunuz şunu der: " Oha o ne kamyon tekeri kadar! Ben daha küçük olanını alayım." 1 ile 2 gb arasinda ciddi bi fark yok gerçekten. Siz ram iki katına cikinca havanmissiniz tabi. Büyük ihtimalle ikisini yan yana kullanmamissiniz. Benim o yorumda tek söylemek istediğim note 2 ile s3 arasında 400tl ye değer bir fark olmadığıydı. Sizde hemen havalara girmissiniz. Burada ekonomik durumu bırak note 2 yi, 1000 tl ye bulunabilecek s3 ü alamayacak durumda olan insanlar da var. Ben biraz da onları düşünerek yorum yaptim. Size n'oluyor Sabancı'nın oğlu musunuz? Alın ikisini de o zaman sizi isteyen yok. Biz burada tüm insanlık adına konuşuyoruz. Gidin bi zengin kulübü kurun ne soyleyecekseniz orda konuşun. Bu arada bahsettigim yorum 3. sayfada şimdiye kadar note 2 nin daha iyi olduğunu dusunseniz de benim 2 yorumu okuduktan sonra daha mantikli düşüneceksiniz...

Okulda 4 tane s3 1 adet ion 1 tane de bugün nit2 alan arkadasim var. Tamamını yanyana inceledim. Emin ol forumdaki yazılım geliştirmeyen bilgili kişilerden biriyim. Ben sana diyorum ki nit2ile s3 arasında 1000tllik fark var. Eğer ihtiyacın olan not2dekilerse ki ihtiyacın yoksa bile kullanırsın 2400tlde olsa not2 almalısın. Zenginlikle alakası yok. Arkadaşımın bütçesi maz 1500du zorladı not 2 aldı. Bir arkadaşım da max 350 diyordu 500tlye lg aldı.
Bilip bilmeden gelmiş romun ne olduğunu bilmeden yazıyor. Hadi BİZ 3LÜye ders ver öğret bana ne neymiş?

- - - Eklendi - - -

Ram olayina gelirsen s3te max 800mb ram varken ben yogn kullaninda 800 görüyorum. Arkadaşlarımın s3 lerini kastirabiliyorum.

Kerim.

Kerim.

Üye

1gb ram ve 2gb ram arasinda daglar kadar fark var ve aralarinda 250lira fiyat farki var.1gb ram farki ve spen ve dev ekran icin 250lira deger:oke:

esokmen

esokmen

Üye
Galaxy Note II

boran9999

boran9999

Üye
İstedigim şey uzun sarj,seri olması. önerilerinizi bekliyorum. . .

Uzun şarj! dan kastin bekleme süresimi yoksa uygulama veya oyunmu? bekleme süresi ise note2 oyun vs ise bu tamamıyla tartışılabilir sonuçta her 2 sindede şarjını kısa sürede bitirecektir aralarında %100 fark yok dakkikalarla ölçülebilir. Seri olması ! saniyenin %2-3 kadar daha hızlı olsun diyorsan not2 bu arada ebatlar sorun degil sanırım al iyi bir tablet rahat et sonuçta oda mobil bir cihaz.

aleranol

aleranol

Üye
Uzun şarj! dan kastin bekleme süresimi yoksa uygulama veya oyunmu? bekleme süresi ise note2 oyun vs ise bu tamamıyla tartışılabilir sonuçta her 2 sindede şarjını kısa sürede bitirecektir aralarında %100 fark yok dakkikalarla ölçülebilir. Seri olması ! saniyenin %2-3 kadar daha hızlı olsun diyorsan not2 bu arada ebatlar sorun degil sanırım al iyi bir tablet rahat et sonuçta oda mobil bir cihaz.

Sürekli 3g ile netteyim dosya indiririm ve günde 5 saaten fazla müzik dinliyorum. 3 saat kadar wifi süresi ve 4 saatlik 3g ile 5 saat müzik ekle kulaklık siradan 8mm değil 40mm sürücülü tam boy. S3 buna dayanırsa ben hiçbirşey bilmiyorum ve not2yi birisine hediye ediyorum

boran9999

boran9999

Üye

Sürekli 3g ile netteyim dosya indiririm ve günde 5 saaten fazla müzik dinliyorum. 3 saat kadar wifi süresi ve 4 saatlik 3g ile 5 saat müzik ekle kulaklık siradan 8mm değil 40mm sürücülü tam boy. S3 buna dayanırsa ben hiçbirşey bilmiyorum ve not2yi birisine hediye ediyorum

Bunların hepsini o + 1000 mAh mi yapıyorsun?

Takipçi Satın Al

Üst Alt