Note 2 manyaklaştı yardım lütfen :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

chester57

Üye
    Konu Sahibi
Note 2 manyaklaştı yardım lütfen :(
merhabalar ,

galaxy note 2 mi alalı 3 hafta filan oldu şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadım , fakat bu aralar iyice manyaklaştı nerdeyse adam gibi hiç bir oyunu açamıyorum bile , geçenlerde 4.1.1 den 4.1.2 ye güncelledim telefonu (orjinal) ozamandan beri bi oyun açmaya kalktığımda vice city , asphalt 7 gibi direk siyah ekrana geçiyor home tuşuna basınca normal olarak çalışmaya devam ediyor fakat dediğim gibi oyunu oynayamıyorum, (soranlar için söliyim vice city i burdan indirmiştim fakat asphalt 7 direk google playden orjinal olarak aldım , telefonum root lu , şimdiye kadar bu sorun için önce bi custom rom ile deneme yaptım fakat birşey değişmedi bende orjinal romu tekrar yükleyip 4.1.2 ye güncelledim tekrar , subway surfer ı filan oynuyorum fakat ne vice city ne asphalt nede the dark knight çalışmıyor (vice city de logoya tıklar tıklamaz , asphalt ve dark knight ta gameloft logosundan hemen sonra siyah ekrana geçiyor )

SON GÜNCELLEME : nasıl oldu bilmiyorum ama asphalt 7 çalışmaya başladı , an itibari ile satınaldığım oyunları açabiliyorum fakat maxicep ten indirdiklerim çalışmıyor , GTA vice city için daha önce 4.1.1 de kullandığım dosyaların aynısı ile ozaman yaptığımla aynı şekilde kurulum yaptım ama değişen birşey yok acaba sorun versiyondan mı kaynaklı ?

bi çözümü olan veya işime yarayabilecek bilgisi olanlar burdan iletirse bi an önce çözüme ulaşabilirim diye düşünüyorum,

yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

vegatablo

vegatablo

Üye
wipe dathe wipe cache yap oyunlarin sd si slinmiss olabilir tinaium backupla yedekle

aleranol

aleranol

Üye
wipe dathe wipe cache yap oyunlarin sd si slinmiss olabilir tinaium backupla yedekle

Ek olarak bu çoğunlukla oyunların önceki versiyonlarını 4.1.2ye optimize etmediklerinden oluşuyor. Oyunlarin son versiyonları hemen hemen herzaman bunu çözebiliyor. Eğer yine olmazsa oyunun datalarinin olduğu yerde sorun olabilir, lucky patcher ile hackli oyunda gerekli yama olup olmadığı kontrol edilebilir, freedim ile hackli oyunda deneme yapıldıysa oyun cracki bozmuş olabilir.

chester57

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler hemen deniyorum sonucu yazarım buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt