ayhan124
Üye
-
Konu Sahibi
-
Note 2 nin ekranı kontrast ve renk olarak G2 den kat kat daha iyi.
Renk kalibrasyonu diye bir şey duydun mu acaba?amoled ekranlar renk doygunluğu olarak iyidir ancak gerçekçilikten de uzaklaşıyor maalesef, ips lcd amolede göre gerçek renklere daha yakındır asıl olması gereken de budur, bizde maalesef çektiğin bir fotonun renkleri doygunluğu ne kadar yüksekse ne kadar kontrastı yüksekse ekran o kadar iyidir anlayışı gelişmiş halbuki bu durum göze ne kadar hoş gelse de teknik olarak yanlış bir anlayıştır, yoksa en başta apple amoled ekrandan vazgeçmezdi hele ki bu kadar şarj problemi varken ama ips den vazgeçmiyor apple ve bütün üreticilerde yavaş yavaş ips lcd yaygınlaşıyor.
Ben de amoled ekran kullanıyorum ama doğru renk vermemesinin nedeni mdnie ayarları.bir çok amoled ekran kullanıcısının hüsrana uğradığı yer neresi acaba? kameradan bi fotoğraf çekiyorsun. ufff fıstık gibi fotoğraflar renkler doygun ve canlı. bunu facebook twitter.. fln atim diyorsun. bilgisayardan bi bakiyorsun. hüsran....
kandırmaca renklerdense daha doğru renkler tercihimdir.
bir çok amoled ekran kullanıcısının hüsrana uğradığı yer neresi acaba? kameradan bi fotoğraf çekiyorsun. ufff fıstık gibi fotoğraflar renkler doygun ve canlı. bunu facebook twitter.. fln atim diyorsun. bilgisayardan bi bakiyorsun. hüsran....
kandırmaca renklerdense daha doğru renkler tercihimdir.
Renkleri canlı göstermiyorsa bu monitörün problemidir,Telefonun ekranının değil.
Ayrıca Kamera ile telefonun ekranını karşılaştırmak nasıl bir mantıktır?!???
Az önce hayatımda gördüğüm en saçma yorumu yaptın.
duydum ama fazla da bilgim yok biraz daha aydınlatırsan gerçekten memnun kalırım.Renk kalibrasyonu diye bir şey duydun mu acaba?
Ne alaka...
şuanda aşırı derecede saçmalıyorsun bilmem farkındamısın?
duydum ama fazla da bilgim yok biraz daha aydınlatırsan gerçekten memnun kalırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?