Note 2 deki enteresan şarj sorunu :)

Sponsorlu Bağlantılar

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Valla hoparlörden bazen ses gelmiyor. Özellikle de konuşma sırasında. Tamam telefonu 4 5 kere dusurmus olabilirim ama kılı yumuşak ve iyi koruyor. Üstelik kılıfin da en iyi noktasina düştü. Şimdi aradabir ses gidiyor flas aradabir gidiyor falan. Arkadaş bence samsung telefon yapmasın. Arayüz özelliği için çalışma yapsın sadece. Aaa zaten sadece bunu yapıyor. Vallaha almayacaktim note 2 ama mecburen tüm ihtiyaçlarima o an bu cevap veriyordu. Gerci kalemi de bozdum artık not ta alamıyorum ama.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Bu şarj olayı Note2 ye has birşey değil. Benim i9000 de önceki şişen bataryada başlayan bataryanın hızlı bitmesi yeni aldığım bataryada da aynen devam etti. O zamanlar batarya 1 saatte doluyordu ve ne kadar çıkartıp taksam da dolu diyordu. Sonra %50 lerde telefon kapanıyordu. Cm10.1 kullanıyorum diye mi oluyor bilemiyorum ama wifi veya internet açıkken özellikle çok daha hızlı bitiyor hatta pilin ne kadar hızlı bittiğini cihaz bile anlayamıyor. Bazen biraz yoğun kullandıktan sonra %70-80 lerde şarj görünürken telefonu kapatıp bataryayı çıkartıyorum, 5-10 sn (bataryasız) açma tuşuna basıyorum sonra açıyorum ve bana %5-10 civarı şarj kaldığını gösteriyor.
Bir süredir Battery Doctor ile şarj ediyorum, ayrıca sık sık rami temizleyip arka planda açık kalan whatsapp gibi uygulamaları sonlandırıyorum. Battery doctor ile şarj bitti dedikten sonra da şarjdan çıkartmaya çalışıyorum. Sanırım şarj cihazı takılı oldukça farkedilmeden pil boşalıyor ama %100 görünmeye devam ediyor.

Senin sorun belki farklı birşey olabilir ama imkanın varsa yeni bir batarya ile de test etmende fayda var.

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Deneyeceğim. Sağol.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Ben de Alican'ın söylediği programları deneyeceğim. Belki işlemci sürekli çalışıyordur veya grovner ile ilgili bir bug falan oluşuyordur, bu programlarla bir sonuca varmaya çalışacağım.

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
İşlemci % 80 deep freeze de. Çok az 1.6 ya geliyor ve genelde 1ghz de seyrediyor. Governora baktım orası da anlamadigim bazı şeyler var. Inceliyorum hâlâ.

PriZm

PriZm

Üye
Telefonun vızır vızır çalışması için 1 ghz bile yeterli :) 1.6 ghz ye sadece ağır oyunlar açıldığında ulaşılıyor :ehe

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Benim % 6 1ghz % 4 0.4 ghz de. % 79 deep freeze. Kalanı da karışık

- - - Eklendi - - -

Ama şarj cidden bitik benim

PriZm

PriZm

Üye
% 79 deep freeze anormal derecede fazla gibi.Telefonu hiç kullanmıyormusun? :D

PriZm

PriZm

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

tapatalk

tapatalk

Üye
ortalama 500 de gidiyo benim cihaz.

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
1 2 gündür neredeyse hiç kullanmadım. Sadece müzik ve biraz maxicep o kadar. Yazılılar pazartesi başlayıp bir sonraki çarşambaya kadar sürecekde. Bir de 2 gündür rs4 ile uğraşıyorum. Kardeşim ön diferansiyeli ve vites kutusunu dağıtmış. Diferansiyel düzeldi de vites kutusu pert :offf: bak burda ss

[i

- - - Eklendi - - -

Eğer % 24 şarjın nasıl gittiğini grafiğin altından görüyorsan -:D işte bubsorunun resmi

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
1 2 gündür neredeyse hiç kullanmadım. Sadece müzik ve biraz maxicep o kadar. Yazılılar pazartesi başlayıp bir sonraki çarşambaya kadar sürecekde. Bir de 2 gündür rs4 ile uğraşıyorum. Kardeşim ön diferansiyeli ve vites kutusunu dağıtmış. Diferansiyel düzeldi de vites kutusu pert :offf: bak burda ss

[i

- - - Eklendi - - -

Eğer % 24 şarjın nasıl gittiğini grafiğin altından görüyorsan -:D işte bubsorunun resmi

Eğer en alttaki sinyal kısmını yanlış yorumlamıyorsam senin telefonda şebeke ile ilgili bir sorun var. 3 saat boyunca telefonun çekmemiş veya şebekeyle bağlantı kuramamış. Bu zaman diliminde bulunduğun yerde böyle bir kapsama alanı sinyal sorunu var mı? Yoksa senin antenle ilgili şüphelenmeye başlayacağım. Mümkünse 1 gün boyunca uçak modunda kullan. Belki dediğim gibi şebekeyle ilgili bir sorun olabilir.

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Ben gece yatarken falan uçak moduna alıyorum teli. Bir de musait olunca açıyorum datayı. Sanirim data kapalıyken no or unknown olarak alıyor. Anten ile bir sorunim olmadı henüz. Battery doctoru şimdi indirecem. Dün akşam hand denerken bozdum ayarları.

- - - Eklendi - - -

Üst Alt