Bu şarj olayı Note2 ye has birşey değil. Benim i9000 de önceki şişen bataryada başlayan bataryanın hızlı bitmesi yeni aldığım bataryada da aynen devam etti. O zamanlar batarya 1 saatte doluyordu ve ne kadar çıkartıp taksam da dolu diyordu. Sonra %50 lerde telefon kapanıyordu. Cm10.1 kullanıyorum diye mi oluyor bilemiyorum ama wifi veya internet açıkken özellikle çok daha hızlı bitiyor hatta pilin ne kadar hızlı bittiğini cihaz bile anlayamıyor. Bazen biraz yoğun kullandıktan sonra %70-80 lerde şarj görünürken telefonu kapatıp bataryayı çıkartıyorum, 5-10 sn (bataryasız) açma tuşuna basıyorum sonra açıyorum ve bana %5-10 civarı şarj kaldığını gösteriyor.
Bir süredir Battery Doctor ile şarj ediyorum, ayrıca sık sık rami temizleyip arka planda açık kalan whatsapp gibi uygulamaları sonlandırıyorum. Battery doctor ile şarj bitti dedikten sonra da şarjdan çıkartmaya çalışıyorum. Sanırım şarj cihazı takılı oldukça farkedilmeden pil boşalıyor ama %100 görünmeye devam ediyor.
Senin sorun belki farklı birşey olabilir ama imkanın varsa yeni bir batarya ile de test etmende fayda var.