Haber Note 2 Android 4.3 Resmi Olarak Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

codblackops2

codblackops2

Üye
Sarj konusu dediginiz gibi cok daha iyi.ufak bir fark diyordum ama wifiyla tapatalk facebook vs geziyorum..resmi paylastigimda yuzde 54 olan sarj şimdi 50ye indi.30 dakikada % 4 indi ki ,4.1.2 de hayal bile edemezdim neredeyse :P

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
4.1.2 de daha iyidir şarj da önceki sürümlere göre mk9 daha iyidir umarım

• Beğen
Tepkiler: GrknYavas ve codblackops2
codblackops2

codblackops2

Üye
Antutuda sadece rami sifirlayip guc tasarrufunu kapatip test ettim 21164 cikti

GrknYavas

GrknYavas

Üye
pano falan vardı msj bır kac tane vardı zaten oyle cok bırsey yoktu

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
pano falan vardı msj bır kac tane vardı zaten oyle cok bırsey yoktu
Onlar düzeltildi evet pano açılıyor mesaj hatası yok sns çökme hatası yok herhangi bir sorun yok şimdilik sadece şarj biraz çabuk bitiyo :D

GrknYavas

GrknYavas

Üye
Onlar düzeltildi evet pano açılıyor mesaj hatası yok sns çökme hatası yok herhangi bir sorun yok şimdilik sadece şarj biraz çabuk bitiyo :D

:D ben zaten hıc bırını kullanmıyodum o ozellıklerın salla :D note 3 olmadıktan sonra ozellıklerını ne yapayım yavf :D

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
:D ben zaten hıc bırını kullanmıyodum o ozellıklerın salla :D note 3 olmadıktan sonra ozellıklerını ne yapayım yavf :D
çoğu note 3 uygulaması var donanıma bağlı olmayan hepsi var :D de işte orjinal sürüm yine orjinaldir bendede orjinal takıntısı var :D

• Beğen
Tepkiler: GrknYavas
GrknYavas

GrknYavas

Üye
çoğu note 3 uygulaması var donanıma bağlı olmayan hepsi var :D de işte orjinal sürüm yine orjinaldir bendede orjinal takıntısı var :D

aynen :) hıc acelem yok zaten 4.3 kullanıyorum sadece turkıye surumunu beklıyorum kı telefon vıetnam onu yukledım turkce yok bende gerı dondum

Son düzenleme:
serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
aynen :) hıc acelem yok zaten 4.3 kullanıyorum sadece turkıye surumunu beklıyorum kı telefon vıetnam onu yukledım turkce yok bende gerı dondum
alla alla ya hala verilmedi türkiyeye gürkan bunların yaptığı işe ama artık ha :D

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
adına ağıtlar yakacam samsung :D

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
BurakTura

BurakTura

Üye
lan ne olur pazar gunu suprizi yapsalar :D

• Beğen