serdar_gs
Üye
Yapılan sürümün taban adı sadece verilen admk4 , mk9 falan bunlar ne oluyo merak edenlerde vardır belkı ?
Yapılan sürümün taban adı sadece verilen admk4 , mk9 falan bunlar ne oluyo merak edenlerde vardır belkı ?
Yapılan sürümün taban adı sadece verilen ad

Ditto Note 3 v3.1.1 mk4 tabanAntutuda sadece rami sifirlayip guc tasarrufunu kapatip test ettim 21164 cikti

4.1.2 de daha iyidir şarj da önceki sürümlere göre mk9 daha iyidir umarım
Ditto Note 3 v3.1.1 mk4 taban![]()

ne gibi hatalar meseladitto iyiydi de bazzı hatalar olmasaydı da sanırım onlar da kalkmıs ama ıste![]()
Onlar düzeltildi evet pano açılıyor mesaj hatası yok sns çökme hatası yok herhangi bir sorun yok şimdilik sadece şarj biraz çabuk bitiyopano falan vardı msj bır kac tane vardı zaten oyle cok bırsey yoktu

Onlar düzeltildi evet pano açılıyor mesaj hatası yok sns çökme hatası yok herhangi bir sorun yok şimdilik sadece şarj biraz çabuk bitiyo![]()
ben zaten hıc bırını kullanmıyodum o ozellıklerın salla
note 3 olmadıktan sonra ozellıklerını ne yapayım yavf 
çoğu note 3 uygulaması var donanıma bağlı olmayan hepsi varben zaten hıc bırını kullanmıyodum o ozellıklerın salla
note 3 olmadıktan sonra ozellıklerını ne yapayım yavf
![]()
de işte orjinal sürüm yine orjinaldir bendede orjinal takıntısı var 
çoğu note 3 uygulaması var donanıma bağlı olmayan hepsi varde işte orjinal sürüm yine orjinaldir bendede orjinal takıntısı var
![]()
hıc acelem yok zaten 4.3 kullanıyorum sadece turkıye surumunu beklıyorum kı telefon vıetnam onu yukledım turkce yok bende gerı dondumalla alla ya hala verilmedi türkiyeye gürkan bunların yaptığı işe ama artık haaynenhıc acelem yok zaten 4.3 kullanıyorum sadece turkıye surumunu beklıyorum kı telefon vıetnam onu yukledım turkce yok bende gerı dondum

GreatDitto Note 3 v3.1.1 mk4 taban![]()

adına ağıtlar yakacam samsung![]()
deodexed olan sürüme note 3 mod paketi kurarsın ve evet olur stock mk9 deodexed knox kaldırılmış ve rootlu sürümü var.stock rom a air command kura bılıyomuyuz ?
deodexed olan sürüme note 3 mod paketi kurarsın ve evet olur stock mk9 deodexed knox kaldırılmış ve rootlu sürümü var.