Haber Note 2 Android 4.3 Resmi Olarak Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

GrknYavas

GrknYavas

Üye
Odinle flash atarken sim kartı ve hafıza kartı çıkarmaya gerek yok.
İkincisi wipesiz üstüne kurabilirsiniz evet ama 4.1.x den 4.3 sürümüne geçiş yaptığınız için bazı uygulamalar hata verebilir, tutarsız bazı şeyler olabilir bu yüzden wipe yapmak veya sıfırlamak temiz bir kurulum yapmak her zaman için iyidir :)

Aynen haklısın :tşk:

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Benim başıma gelmişti çünkü titanium ile 4.1.2 den yedeklediğim uygulamalar 4.3 e yüklediğimde hata vermişti :D

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Şu anda almanya sürümünü bende yükledim ve wipe format vs yapmadım herşey yolunda gitti tüm uygulamalar optimize oldu çok şükür hiç sıkıntı da olmadı telefon direk türkçe açıldı yani dil sıkıntısı da yok, bildirim çubuğunda önceden hafif takılma olurdu şimid çok hızlı geldi genel olarak da kullanış ve arayüz performansı gayet iyi, keşke önce yüklemiş olsaydım :DYalnız şöyle birşey oldu telefonu Kies ile bağladım ve cihazınız Kies aracılığı ile yazılım yükseltmesini desteklemiyor diyor :D önemli bişi mi bu ne yapcam :)

blackcat67

blackcat67

Üye
afrika için gelmiş güncelleme bu türkiye samsung çok uyuz etti beni bunların haritada konumunu bilen varmı :gun1::gun1:

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
afrika için gelmiş güncelleme bu türkiye samsung çok uyuz etti beni bunların haritada konumunu bilen varmı :gun1::gun1:
Bilmiyorum ama bende çok sinir oldum ve beklemeyip 4.3 almanya sürümü kurdum :)

irenekruger

irenekruger

Üye
Cihaz durumun normal degil artik degistirildi modunda root da attiysan bir de...

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Cihaz durumun normal degil artik degistirildi modunda root da attiysan bir de...
Cihazda resmi sürüm yazıyor. Ama produkt kodu tutmadığı için oyleymiş çünkü bnm cihaz tr kodlu ama almanya sürümü başka kodlu. Yoksa rot filan yapmadım ki

irenekruger

irenekruger

Üye
Bugun epey bi s3 guncellemesi de verilmis.

codblackops2

codblackops2

Üye
Şu anda almanya sürümünü bende yükledim ve wipe format vs yapmadım herşey yolunda gitti tüm uygulamalar optimize oldu çok şükür hiç sıkıntı da olmadı telefon direk türkçe açıldı yani dil sıkıntısı da yok, bildirim çubuğunda önceden hafif takılma olurdu şimid çok hızlı geldi genel olarak da kullanış ve arayüz performansı gayet iyi, keşke önce yüklemiş olsaydım :DYalnız şöyle birşey oldu telefonu Kies ile bağladım ve cihazınız Kies aracılığı ile yazılım yükseltmesini desteklemiyor diyor :D önemli bişi mi bu ne yapcam :)
Hayırlı olsun. Bugun farkettimki 4.3 ile batarya performansi iyilestirilmis arkadaslar..
Bende kies öyle bir hata vermedi :hmmm

• Beğen
Tepkiler: abdurrahmancam
abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Hayırlı olsun. Bugun farkettimki 4.3 ile batarya performansi iyilestirilmis arkadaslar..
Bende kies öyle bir hata vermedi :hmmm
Evet hoşuma gitti bu sürüm :) kiese bağladım yeni sürüm kiesi yükledi ve öyle bir hata verdi anlamadım

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Beyler kiesten öyle bi hata almamak için kieside almanya bölgesine göre indirip kurmalısınız :) Kies türkiye, telefon almanya olunca doğal olarak bağdaşmıyor. Özellikle tüm gün mobil veri veya wifi açıkken veya bir oyun oynarken batarya tüketimi nasıl?

• Beğen
Tepkiler: abdurrahmancam
codblackops2

codblackops2

Üye
Beyler kiesten öyle bi hata almamak için kieside almanya bölgesine göre indirip kurmalısınız :) Kies türkiye, telefon almanya olunca doğal olarak bağdaşmıyor. Özellikle tüm gün mobil veri veya wifi açıkken veya bir oyun oynarken batarya tüketimi nasıl?
Oyunu denemedim.sabah 8de sarjdan cikardim çok olmasada yogun bir sekilde wifi ve otomatik parlaklıkta kullaniyorum.ekran suresi 3 saat 45 dk ve daha % 57 şarj var :)

GrknYavas

GrknYavas

Üye
Oyunu denemedim.sabah 8de sarjdan cikardim çok olmasada yogun bir sekilde wifi ve otomatik parlaklıkta kullaniyorum.ekran suresi 3 saat 45 dk ve daha % 57 şarj var :)

ayarlardan pıl ı acıp foto atabılır mısınız ?

codblackops2

codblackops2

Üye
Yarim saattir ekran kapali muzik dinliyordum..sonuc bu simdilik ..bi dk tapatalk olmuyor hizli resime yukleyeyim

codblackops2

codblackops2

Üye

• Beğen
Tepkiler: GrknYavas
serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
mk4 e göre biraz iyi demekki :D iyi iyi sevindim

• Beğen
Tepkiler: codblackops2