Note 2 4.4.2 kitkat

Sponsorlu Bağlantılar

mitridat

Üye
    Konu Sahibi
Note 2 4.4.2 kitkat
Merhaba arkadaslar ilk defa foruma yaziyorum note 2 kullanicisiyim şuanki kullandigim sürüm 4.4.2 kitkat bugun fark ettigim sorunum cihaz hakkinda bölümüne girip 4.4.2 tikliyorum k harfi yerine boş bir ekran cikiyor bir kac kez daha tikladigimda android 4.4.2 yazan kirmizi etiketi geliyor ekrana es dosya yöneticisinden bir kac tane klasör silmiştim boş oldugunu düsunerek neyi sildigimide bilmiyorun ve cihazin power tusu calismiyor direkt aciliyor wipe cach yapamiyorum herseyin silinmesinide acikcasi istemiyorum aceba bu konuda bilgisi olan arkadaslar yardimci olabilirmisiniz simdiden tesekkur ederim iyi forumlar

mitridat

Üye
    Konu Sahibi
Odin programiyla kurulan dn4 romu varmi note 2 icin

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
hayır yok custom romlar ıdin ile yüklenemez sizin yapmanız gereken root atıp Rom managerdenandroid üzerinde recovery e girerek istediğiniz romu kurmanız benim tasiyem Dn3 v.5.2 rom biraz aroma installer kafa karıştırıyor ancak anlayınca istediğiniz gibi romu şekillendirip kullana biliyorsunuz

mitridat

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkur ederim jelly beanci cihazim rootlu rom managerden hic rom yuklemedigim icin bilgim yok menegerden rom kurma konusunda biraz detayli bilgi verirmisin rica etsem

mitridat

Üye
    Konu Sahibi
Google playda twrp manager programi indirip root yetkisi verdim aceba onunlada rom yuklenirmi arkadaslar

mitridat

Üye
    Konu Sahibi
Jelly beanci kardes rom meneger premiumu kurdum bu programla romu sd kartanmi secip kurucaz birde bu programla kurmak riskli olurmu cihaz nasil kurulucagi hakkinda bilgi verebilirmisin rica etsem

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
siz rom manager in herhangi bir vesiyonunu indirin ve custom romunuzu telefonunuzun sd kartına romu atın aşağıdaki videoda anlatılan gibi kurun
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

not: videoda s5 sensetion rom kullanılmıştır siz istediğiniz NOTE 2 romunu kurabilirsiniz (note 2 nin sadece n7100 olan romlarını ama)

mitridat

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkur ederim jelly beanci kardes cok sagol :)

mitridat

Üye
    Konu Sahibi
Slm arkadaslar rom managerden bu romu bulup kurarsam imei ve root gidermi aceba eski bir cihazin imei atilmis

mitridat

Üye
    Konu Sahibi
Jelly beanci merhaba dn4 romu kurdum gayet guzel rom fakat ayarlar menusu ingilizce ve gelen smslerde durduruldu uyarisi verip sms alamiyorum bu konuda bilgin varmi aceba

kemalcan5497

kemalcan5497

Üye
Kardeşim en sağlıklısı telefonu yedekleyip stock rom kurmak ve genelde custom romlarda ingilizce olur sms içinde kurduğun romun konusuna bak orda bir çözüm vardır

mitridat

Üye
    Konu Sahibi
Anladim kardesim sagol

mitridat

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba arkafaslar 4.4.2 turkiye romunu nerden indirebilirim ve cihaza rom yukledikten sonra imei konusunda sorun yasiyorum yardimci olabilirmisiniz

kemalcan5497

kemalcan5497

Üye
Sammobile den bulabilirsin ama imei konusunda bise diğemem

Üst Alt