Tavsiye note 2 4.3

Sponsorlu Bağlantılar

mrsivri

mrsivri

Üye
    Konu Sahibi
note 2 4.3
Arkadaslar ben note 2 telefonuma 4.3 almanya surumunu yukledim fakat ekran dondurme efekti ve uygulamadan cikarken ekran takiliyor hafif ve kilit ekrani 3 saniye sonra geliyor bana saglam rom atar misiniz ya da 4.1.2 ye geri donme sansim var mi ? (Sarj problemi yok :) )

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
4.1.2 ye dönme sıkıntılı ama bende almanya sürümü kullanıyorum bi kaç haftadır sıkıntı yok bende gayet seri. bi sıfırlama yapmanı öneririm.

bydadaloglu

Üye
Valla bende yaklaşık 1 aydır almanya sürümünü kullanıyorum bi sorun yok 4.1.2 dönmek sorun zira geçen arkadaş s3 çevirmeye kalktı imei uçtu.

3onur5

3onur5

Üye
arkadaş zaten orjinal sürüm 4.3 ne diye gidersinde almanya sürümünü yüklersin anlamam ya atraksiyon arıyosunuz sadece

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
arkadaş zaten orjinal sürüm 4.3 ne diye gidersinde almanya sürümünü yüklersin anlamam ya atraksiyon arıyosunuz sadece
Tr için şuanki sürüm 4.1.2 dir. Tr ye 4.3 gelmediği için kurduk.

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
2 gün önce note 2 aldım şuanki sürümü 4.3
Tr cihaz değildir yada paralel ithalattır başka bir seçenek ise 2.el almışsanız aldığınız kişi yüklemiştir. Şuan TR 4.3 çıkmadı maalesef.

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
işte tr için çıkan resmi sürümler.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

bydadaloglu

Üye
Bence bizimkiler direkt 4.4 e geçecekler

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Umarım öyle olur ve bize ilk gelen ülkelerden olur

MaxipmaN

Üye
neyseki 4.1.2de sıkıntı yok 4.4 beklenebilir

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Sri Lanka ya bile gelmiş tr yok daha :D

MaxipmaN

Üye
telefonu değişim için servise verdim sorun yok :D

rewa

rewa

Üye
N7100XXUEMJ9 ana bant sürümü sorunsuz indirip yükleyebilirsin 4.3

serdar_gs

serdar_gs

Üye
mk4 sürümünden (mk9-ml4-ml6 vs) sonra çıkan sürümlerden mk4 veya altına (4.1.2 ) dönme olanağı şimdilik yok knox bootloader engel koyuyor eğer root yada recovery kurarsanda knox garanti sayacı 1 oluyor.
Ben xdada geliştiricilere defalarca yazdım ama imkansız dediler dönüş yok. Knox sayacını sıfırlama imkanıda yok şimdilik. Bende almanya sürümünü kullandım bende 3 kere cebimdeyken kendine res attı o yüzden türkiye 4.3 de hala gelmediği için acayip sıkıldım ve recovery kurup dn3 custom romu kurdum philztouch kurduğum içinde knox warrantly bid 1 oldu. xdada faria nickli geliştirici knox sayacının garantiyi bozmadığını sadece bi daha knox uygulamalarını kullanamayacağımı ve stock rom kursamda güncelleme alamayacağımı söyledi bu böylemi bilmiyorum bilen birileri bu konuda bizide aydınlatırsa sevinirim :) bu yazdıklarımı okumadan birşey yapmassın umarım.

MaxipmaN

Üye
amaçları ne anlamadım neden gelmiyor ki hala

mrsivri

mrsivri

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar telefon kendine geldi ama bu sefer sarj 10 20 dk da bir %1 azaliyor ekran parlakligi otomatikte ve veri kullananimi hep acik neden olabilir ?

• Beğen
Tepkiler: 3onur5
3onur5

3onur5

Üye
mobil veri çok şarj götürüyor ondan olabilir

mrsivri

mrsivri

Üye
    Konu Sahibi
mobil veri çok şarj götürüyor ondan olabilir
Tesekkurler mobil veriyi kapatinca 30 40 dk da bir sarji azaliyor yazilimsal sorun olabilir suan 11 Saat once 100% iken sarjdan cikardim ve suan %45 sizce normal mi (toplam 4 5 saat mobil veriyi actim ve 2 3 saat mesajlastim internette dolastim 1 saat oyun oynadim )

rewa

rewa

Üye
Tesekkurler mobil veriyi kapatinca 30 40 dk da bir sarji azaliyor yazilimsal sorun olabilir suan 11 Saat once 100% iken sarjdan cikardim ve suan %45 sizce normal mi (toplam 4 5 saat mobil veriyi actim ve 2 3 saat mesajlastim internette dolastim 1 saat oyun oynadim )

Sıkıntı var hemde ciddi anlamda. Şöyle söyliyim ben gece şarja takıyorum ertesi geceye rahat gidiyor wifi devamlı açık , dışarı cıktıgımda mobil veri devamlı acık. Oyun oynamıyorum.

Takipçi Satın Al

Üst Alt