araştırdım da avira avg ye göre daha iyi avira kuracağım.. Teom@n tskler yorumların için peki bu antivirüsun dışında ayrıca bir şey dedin ama onu ben pek anlamadım. "malware,spayware gibi casus yazilimlari da onleyen bir yazilim ile firewall yazilimi da kurmalisin" dedin peki bunları nerden bulacağım bunları free sürümleri var mi ve varsa hangi sürümü tavsiye edersin..şimdiden tskler
Rica ederim. Malware yada spyware icin Malwarebytes in ucretsiz surumunu yada spybot S&D kurabilirsin. Firewall icinde Comodo nun ucretsiz surumu var. Lavasoftun son donem populer olan yaziliminida unutmamak gerek.
Internet yada ag uzerinden gelebilecek saldirilara karsi firewall sart. Internette gezinirken bir cok siteden spyware yada malware sizabilir bilgisayarina. Gunumuzdeki bir cok markanin internet security dedikleri ucretli yazilimlar hepsini ve fazlasini iceririr.
Ayrica Kaspersky virus removal tool u da rootkit ve diger zararli yazilimlarin kontrolu ve temizligi icin belli araliklarla kurup sistemini kontrol edebilirsin. Sunuda unutma ne kadar cok yazilimi ayri ayri kurarsan sistem kaynaklari tuketiminin bir o kadar artacagi riskini goz onune almalisin. Bu sebeple ben her sene butcemden internet security icin para ayiriyorum. Ve sana ilk basta bunun icin ucretli surumu tavsiye etmistim. 2-3 yillik lisanslar acayip ucuza geliyor.
Linkler asagida.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- Comodonun bazi ucretsiz yazilimlarida var, denemedim. Kontrol edebilir deneyebilirsin.
Kaspersky icin actigim konu linki
Sistem Kurtarma Kiti icin actigim konu linki