Norton internet securyty üyeliğimin bitmesine 20 gün kaldı ne yapmalıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
place3461

place3461

Üye
    Konu Sahibi
Norton internet securyty üyeliğimin bitmesine 20 gün kaldı ne yapmalıyım?
ücretsiz olanı var mi ?

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Özellik kısıtlı Free sürümler mevcut. İyi bir firewall ve malware ile kombo yapar kullanırsın. Yada Kaspersky pure, Avira Premium Security suite, GData. Benim öncelikli tavsiyem bunlar. Internet üzerinden kendi sitelerinden alırsan daha ucuza gelir ve 2-3 yıllık lisans alabilirsin. Ben arkadaşlarıma Kaspersky Pure aldım geçenlerde. 3 PC 2 Yıl 84$ dı, Tabi ki önceki lisansı için ek indimle bu fiyata geldi. Normalde 99$ falandı yanlış hatırlamıyorsam.

mehmetbirdal

Üye
buyuk teknoloji mağazalarından çok ucuza sağlayabilirsin. Eğer free bişey istiyorsan AVG kullan. Kendi web sayfasından indir kurulumda free olanı seç.

pasha14

pasha14

Üye
Microsoft Security Essentials kullanıyorum ben lisans sorunu yok lisanslı microsft bunu ücretsiz çıkarttı saldırlarıda anında yakalıyor.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Surekli guncellenen Antivirus tarama sonuclari ve istatistikleri var. Asagidaki linkten inceleyip kararini verebilirsin.

place3461

place3461

Üye
    Konu Sahibi
tskler ben free bir şey istiyorum şuan 99 $ verecek param yok

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
tskler ben free bir şey istiyorum şuan 99 $ verecek param yok

Sana verdigim linkten virus yakalamada basarili olan ucretsiz surumleri kontrol edip indirebilirsin. Bir arkadasin soyledigi gibi AVG Free guzel, Avira yida secebilirsin. Free surumler ozellik kisitlamali olacagi icin malware,spayware gibi casus yazilimlari da onleyen bir yazilim ile firewall yazilimi da kurmalisin.

Mert045

Mert045

Üye
Avira 1 tane bile virüs kaçırmıyor.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 14714
place3461

place3461

Üye
    Konu Sahibi
araştırdım da avira avg ye göre daha iyi avira kuracağım.. Teom@n tskler yorumların için peki bu antivirüsun dışında ayrıca bir şey dedin ama onu ben pek anlamadım. "malware,spayware gibi casus yazilimlari da onleyen bir yazilim ile firewall yazilimi da kurmalisin" dedin peki bunları nerden bulacağım bunları free sürümleri var mi ve varsa hangi sürümü tavsiye edersin..şimdiden tskler

place3461

place3461

Üye
    Konu Sahibi

bu resim her şeyi açıklıyor hakikaten

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
araştırdım da avira avg ye göre daha iyi avira kuracağım.. Teom@n tskler yorumların için peki bu antivirüsun dışında ayrıca bir şey dedin ama onu ben pek anlamadım. "malware,spayware gibi casus yazilimlari da onleyen bir yazilim ile firewall yazilimi da kurmalisin" dedin peki bunları nerden bulacağım bunları free sürümleri var mi ve varsa hangi sürümü tavsiye edersin..şimdiden tskler

Rica ederim. Malware yada spyware icin Malwarebytes in ucretsiz surumunu yada spybot S&D kurabilirsin. Firewall icinde Comodo nun ucretsiz surumu var. Lavasoftun son donem populer olan yaziliminida unutmamak gerek.

Internet yada ag uzerinden gelebilecek saldirilara karsi firewall sart. Internette gezinirken bir cok siteden spyware yada malware sizabilir bilgisayarina. Gunumuzdeki bir cok markanin internet security dedikleri ucretli yazilimlar hepsini ve fazlasini iceririr.

Ayrica Kaspersky virus removal tool u da rootkit ve diger zararli yazilimlarin kontrolu ve temizligi icin belli araliklarla kurup sistemini kontrol edebilirsin. Sunuda unutma ne kadar cok yazilimi ayri ayri kurarsan sistem kaynaklari tuketiminin bir o kadar artacagi riskini goz onune almalisin. Bu sebeple ben her sene butcemden internet security icin para ayiriyorum. Ve sana ilk basta bunun icin ucretli surumu tavsiye etmistim. 2-3 yillik lisanslar acayip ucuza geliyor.

Linkler asagida.

- Comodonun bazi ucretsiz yazilimlarida var, denemedim. Kontrol edebilir deneyebilirsin.

Kaspersky icin actigim konu linki

Sistem Kurtarma Kiti icin actigim konu linki

place3461

place3461

Üye
    Konu Sahibi
çok tskler..tabi her zaman lisanslı ürün daha iyidir bakacağım norton internet securyty kaç para ona göre bir yol çizeceğim artık şimdi bu önerdiklerin benim 32 bit netbookta sıkıntı yaratmaz dimi sonuçta bunu netbookuma kuracağım?

---------- Eklendi @ 13:56:55 ---------- Yazıldı @ 13:45:29 ----------

buy.norton.com/mf/productDetails/listPriceGroupId/0/productSkuCode/21174981/priceGroupId/1000000000000000102/slotNo/-1/

bir yıllık 70 tl sence mantıklı mı?

greenmile

greenmile

Üye
yıllardır nis kullanırım size önerebileceğim tek güvenlik paketidir.

place3461

place3461

Üye
    Konu Sahibi
yıllardır nis kullanırım size önerebileceğim tek güvenlik paketidir.

nis ne demek? Yoksa norton internet securty mi:)
bu antivirüs üreticileri az da anasının gözü değiller..şuraya bakın 173 tl resmen..2 yıllık

buy.norton.com/estore/mf/cart

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Netbook un icin denemeden yorum yapamayacagim. Kaspersky tavsiye ederim. USA sitesinden girince 3 PC icin 65 dolar 1 yillik. Globalden satin almaya kalkince 75 dolardi gliba. Eger bir arkadasin varsa kaspersky kullanan onun lisansiyla satin alirsaniz guzel indirim oluyor.

Avirayida tavsiye ederim

place3461

place3461

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim bu verdiğin linkteki programları indirdim avirayi kurduktan sonra mi kuracağım onları? Bu arada baktım da mb olarak düşük programlar yanlış indirmedim ins. Biri 6 biri 9 biri ise 15 mbyti

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
kardeşim bu verdiğin linkteki programları indirdim avirayi kurduktan sonra mi kuracağım onları? Bu arada baktım da mb olarak düşük programlar yanlış indirmedim ins. Biri 6 biri 9 biri ise 15 mbyti

Farketmez diledigin sirada kurabilirsin. MB olarak dusuk olmalarina bakma. Islerini iyi yapiyorlar.

place3461

place3461

Üye
    Konu Sahibi
Farketmez diledigin sirada kurabilirsin. MB olarak dusuk olmalarina bakma. Islerini iyi yapiyorlar.

tskler şuan üyeliğimin bitmesine 13 gün kaldı bitince kaldırıp denerim artık..

place3461

place3461

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim, 13 gun sonra tekrar bir degerlendirme yapariz.:oke:

kardeşim hepsini yükledim yalnız şu ad Avare olan antivirüs programı 30 günlükmüş bununda free sürümü yokmu deneme süreli bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt