Allahım Bende Mi Göndersem 520Yi Bu Ara Sıfır Cihaz Alan Alana Immm Benimkide 1gbLık Oyunları Desteklemiyor Sıfırını İstiyorumTelefonu istedikleri herşeyle birlikte gönderdim yarın ellerinde olur umarım yeni gelecek olan telefonda sorunlu çıkmazyeni telefonu yarın kargoya veriyorlarsıfır kutulu lumia 720 elime ulaştı

ne aldınbeni alma diye yalvardı nokia almadım![]()

note2 aldım memnunum bişey oldu mu 1yıllık bimeks garanti yaptırdım doğru bimeksene aldın![]()

Allahım Ben Ne Zaman Zengin Olucam Yarabbim? Cevap=Martta Marttada Note 3 nexus 5 veyatta 5s Beni Bekliyornote2 aldım memnunum bişey oldu mu 1yıllık bimeks garanti yaptırdım doğru bimekse![]()

5s al nexus5 çok sade note3ün arka kapağını sevmedimAllahım Ben Ne Zaman Zengin Olucam Yarabbim? Cevap=Martta Marttada Note 3 nexus 5 veyatta 5s Beni Bekliyor![]()
kapalı Yazılım Sevmiyorum Yaw Özgürlük Kadar Güzel Şeymi Var ? herneyse Arkadaşın Konusunu Bozmayalım.5s al nexus5 çok sade note3ün arka kapağını sevmedim
Hayırlı olsunTelefonu istedikleri herşeyle birlikte gönderdim yarın ellerinde olur umarım yeni gelecek olan telefonda sorunlu çıkmazyeni telefonu yarın kargoya veriyorlarsıfır kutulu lumia 720 elime ulaştı
Teşekkürler. Yeni gelen telefonda amber yüklü değildi ve kapatmaya çalıştığımda kendi kendine yeniden başlamıyordu ancak amberi yükledikten sonra yine kapanmamaya başladı bence amber de sıkıntı var.Hayırlı olsun
Amberde sıkıntı yok sen tlf bişeyler yukledikten sonra oluyorsa ondan olbilir bir video çekip atarmısın.Teşekkürler. Yeni gelen telefonda amber yüklü değildi ve kapatmaya çalıştığımda kendi kendine yeniden başlamıyordu ancak amberi yükledikten sonra yine kapanmamaya başladı bence amber de sıkıntı var.
şuan evde değilim akşam çekerim videoyu amber güncellemesini yükledikten sonra hiçbir uygulama yüklemedim direkt kapatmaya çalıştım ama olmuyor güncellemeden önce böyle birşey yoktu abimin arkadaşında da 720ye amberi yükledikten sonra kapanmama sorunu oluşmuş güncellemeden sonra oluşan bir sıkıntı yaniAmberde sıkıntı yok sen tlf bişeyler yukledikten sonra oluyorsa ondan olbilir bir video çekip atarmısın.
Black güncellemesi ile sorun ortadan kalktı
Sorun çözüldüyse gereksiz uzamaması için konuyu kilitleyeceğim, bilgilendirirseniz sevinirim.
İyi forumlar.