Nokia'yı bırakmak için tek sebep ince uçlu şarj aleti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
Nokia'yı bırakmak için tek sebep ince uçlu şarj aleti
2.5 yıldır 5800 kullanıyorum artık bıktım Başlıktada belirttiğim gibi telefonu şarja takıyorum en ufak bi harekette temassızlık ediyor "sarj oluyor" "enerji tasarrufu için ..." gibi uyarılar can sıkıyo yeni şarj aleti alıyorum sonuç 2 gün sonra gene aynı nokia şôyle adam gibi uçlu bi şarj soketi yapsa resmen eziyet bu

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
ben memnunum bende soeun yok ayrıca sorunu hemen nokiada bulmaya çok alıştınız bu sorun başka marka telefonlarda olmuyo mu sanıyosun

R.A.M

R.A.M

Üye
bende kullanıyorum 2 yıldır flan hiç sorun yaşamadım senin telefonda sorun vardır.

Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
Olmuyo abi ya Samsung star var annemin 3 yıllık tas gibi sorun yok yan çeviriyorum teli elim kabloya değince hemen başlıyo uyarılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
peki öyle olsun sadece nokiaya çamur atmaya devam ;)

Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
Evet telefonu baya hor kullanıyorum ondan olabilir günde 10kere şarj ediyorum ondanda olabilir(tak çıkar tak çıkar soket yumuşamıştır) ama 5800 beni çok şaşırttı kırmak istiyorum kırılmamak için inat ediyor

R.A.M

R.A.M

Üye
Sarj aletini başka telefonda dene ondada öyle yaparsa sorun sarj aletindedir ama sarj aleti yan sanayi ise ondanda kaynaklanabilir

Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
Yok üstad başka cihazda olmuyor(e63) çünkü nokia 5800ın en iğrenç yerine soket koymuş üstüne

MrExpert

MrExpert

Üye
2.5 yıldır 5800 kullanıyorum artık bıktım Başlıktada belirttiğim gibi telefonu şarja takıyorum en ufak bi harekette temassızlık ediyor "sarj oluyor" "enerji tasarrufu için ..." gibi uyarılar can sıkıyo yeni şarj aleti alıyorum sonuç 2 gün sonra gene aynı nokia şôyle adam gibi uçlu bi şarj soketi yapsa resmen eziyet bu

aynı şey bendede vardı çakma sarj aleti kullanıyodum ama sonra orjinal bitane aldım ve yaklaşık 3 aydır kullanıyorum hiçbir sorun yok ... ayrıca orjinal sarj aleti çakma sarj aletinde 0,2 mm daha kalın nerden biliyosun diye sorarsan dijital kumpasla ölçtüm...

anılbaran

anılbaran

Üye
servise yolla. Çok büyük bi sorun degil . Fazla masrafı yok.Yolla bi baksınlar yaptırmak zorunda degilsin

custave

custave

Üye
bende 5800 kullanıyorum bi sorun yok

ggokhan008

Üye
bende hep ince uçlu kullandım hiç sorun çıkarmadı şimdide n8 de kullanıyorum gene sorun yok ...

juristokrat

juristokrat

Üye
5800 sorunsuz kullanıyorum

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Maksat konu açmak olsun işte.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Kalınlar daha iyiydi ya 3 tane var 2 tanesinin ucu yamuk bi tane bozulmuştu o da yamuktu çabuk yamuluyor çok ince yapmışlar:)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
benim telefon 3. yılına girecek.
1 kere tamamen kasa değiştim 1 kere batarya degişti.
ama maşallah ne şarj girişinde sorun var nede şarj aletinde

ggokhan008

Üye
Maksat konu açmak olsun işte.

bide nokia yı karalamak.. Ya bu kadar nokia yı karalamaya çalısan varken bi anket açılıyo en çok kullanılan işletim sistemi hangisi symbian çıkıyo başka bi anket te sorulmuş dünyanın en iyi telefonu hangisi.. Bu seferde nokia n8 çıkıyor. Bende buna şaşırıyorum...

Neyse herkese iyi forumlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...