Nokiaya hiçbirşey olmuyor !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Nokiaya hiçbirşey olmuyor !!!
Bildiğimiz gibi nokia microsoft ile yaptığı anlaşma ile yeni lumia serisi telefonları tanıttı özellikle amerika ve avustralya da çok reklam parası harcayan şirket umduğunu aldı.
Büyük ilgi gören lumia serisi en fazla büyük britanya krallığında (Ingiltere )de ve avrupa bölgesinde satış gerçekleştirdi .Şu an 10larca ülkede satışa sunulmadıgı için pek kar yapamayan şirket hakkında birçok zarar fani tarafından yazıldığını bildirmek istedim .

Bu yanlış haberlerin olduğu yerlerde insanları bilgilendirmek hepimizin görevi destek vereceğinize inanıyorum .
Şimdiden teşekkürler

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
:tşk:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Teşekkürler bilgilendirici bir yazı olmuş. Lumia serisine güveniyorum wp8 ile daha da yükselişe geçeceklerdir.

cyber

cyber

Üye
nokia işte

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim Sadece gerçekleri görmenizi istedim çünkü birsürü nokia öldü şirket çöktü gibi asparagas haber var bu yalan haberlerle insanların aklını karıştırıyorlar .sizlerinde yardımıyla telefon markamızı yalan haberlerle kötüleyenlere gerçeği göstereceğiz

quigleyarman

quigleyarman

Üye
Evet ya ! Nokia en iyi şahsen 1200-1300 e telefon alsam ne samsunga nede başka bi marka. Nokia alırım !
N8 alıcam gerçi oda ayrı bişey.

---------- Eklendi @ 17:38:33 ---------- Yazıldı @ 17:36:55 ----------

Ayfon 4 yada androyit yada galaksi s2 alan buraya gelip nokia iflas etti diye haber açıyor :D

HaqperesT

HaqperesT

Üye
peki o onlarca ulkede neden satısa sunulmadı bileniniz var mı? buna da acıklık getirecek bir babayigit yeni konu acmalı bence

ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
peki o onlarca ulkede neden satısa sunulmadı bileniniz var mı? buna da acıklık getirecek bir babayigit yeni konu acmalı bence

Güzel bir soru cevabını bende bekliyorum.

Bu arada Gartner'de android fanıymış arkadaş sayesinde bunuda öğrenmiş oldum.:)

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

wp. Isletim sisteminin bir cok dili desteklememesinden bazi ulkelerde satisi yapilmiyor kardesim;) ama merak etme tango guncellemesiyle benim bildigim 23 dile daha destek gelicek. Bir kac ay icersinde tum dunya da lumia larin satisi baslar. Zaten tango guncellemesi Cin de bu hafta basi dagitima basladi;) acaba bu nokia zararda diyen arkadaslar nokianin 3. Ceyrek mali raporu aciklandiginda ne diyecek! Lumialarin tum dunyada satilmasiyla birlikte bence nokia bu yaza damgasini vurucak. Yeeeaaa yinemi nokia yazilarida umarim nokianin yukselisinden sonra bir nebzede olsun azalicaktir:)

MuhammedAliAKB

Üye
Teşekkürler nokia hala en iyisi

klongs

klongs

Üye
lumia 800-710 1 milyondan fazla sattı çıkışından ocak ayına kadar

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
batacak :ehe

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
batmaaaz :ehe

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
:tşk: nokia 5230 kullanıyorum her işimi görüyor şahsen

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap

:d:

---------- Eklendi @ 23:25:48 ---------- Yazıldı @ 23:25:26 ----------

:d:

---------- Eklendi @ 23:27:11 ---------- Yazıldı @ 23:25:48 ----------

Durun ben de bir yorum yapayım:
battı balık yan gider :ehe

:oke: :ehe

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Gerçekleri bu konuyla öğrenmiş olduk teşekkürler :)

franzliszt

franzliszt

Üye
nokia çok sağlam bir firma * güzelde telefon üreticisi ama hepsi bu . akıllı cihazda birkaç senedir ne yapacağını şaşırdı
symbian geri kaldı attılar bir kenara sonra millet kızınca desteğe devam, sonra meego linux çekirdeğine dayandılar ki bence en akıllı hatta çok iyi cevap verebilirlerdi diğer rakiplere ama bunuda öldürdüler sırf windows ismi ile popülerleşip tekrar nokiayı göklere çıkarmak için lakin bir gerçek varki apple ile başlayan tek platform üstüne program oyun sistemi ile başa çıkamadılar androidde bu sistemi çıkarıp alternatif olunca herkes nokiadan uzaklaştı aslında symbian ve program havuzunu baştan başlatan nokia idi ama apple kadar bir programsal mühendisliğe sahip olamadıkları için şuan bu durumda kaldılar andoridede google destek çıkınca durum bu oldu . şimdi windows la belki yükselecekler belki yeni sisteme kafa tutamayacaklar çünkü apple androidlerde sistem program havuzu ve marka fazlalığı oturmuş destek daha fazla.hani diyorlarya nokia lumia ile çok satıyor ben moskovada yaşıyorum burda nokianın çok önemli bir ayağı var geçen sordum arkadaşın tanıdığı çalışıyor artık gelip sadece orta seri alıyorlarmış ve zaten bende sokakta her zaman apple ve galaxy nexus gibi cihazları görüyorum yani nokia itibarını kaybediyor o ceo nun bir haltlar yapması lazım.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
nokia lumia800 ün rusya da 250bin satttıgını okumuştum bir yerde aslında sıfır reklam ve yeni bir deneyim için azımsanamayacak bir rakam

---------- Eklendi @ 11:40:01 ---------- Yazıldı @ 11:35:45 ----------

Ancak zarar çok yüksek olsa da firma yeniden yapılanma sürecine büyük yatırım yapmış. Nokia Siemens yapılanması için 772 milyon avro, cihaz ve servis yapılanması için 101 milyon avro harcanmış. Dolayısıyla şimdilik Nokia için umut ışığı sönmüş değil

:hmmm bu rakamlar nokia batıyor demek için biraz erken oldugunu gösteriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt