Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Bu telefon, işletim sistemi fanatikliği sağ sol çatışmasına döndü. Kusura bakmayın ama fanatiklik 'bence' enayiliktir. Sevebilirsiniz, savunabilirsiniz. Ancak daha ileriye gitmek bir fanatikliğe kadar işi götürmek hiç akla mantığa sığmıyor.
Bana bakın, Nokia 5230 için o kadar uğraşıp CFW gibi zahmetlere girdikten sonra Android'e geçtim. Fanatik olsam 'bana göre' enayi gibi daha kötü ozelliklere sahip Nokia E7 almak zorunda hissederdim. Aldıktan sonra da Nokia'yi körü körüne savunurdum. Ama görüyorsunuz ki taraf tutmuyorum.
Firmalar bu taraf olayından kazanır ancak taraf tutan ne kazanır? Aksine para harcayan kesim olduğundan kaybeder.
Bırakın bu fanatikliği. Türk bile olmayan bu firmalar için birbirimizi kırmayalım.
ergenler özentilik yapıp bilmeden alıyolar yazık
Hocam şimdi E7 aldığım için ben fanatik ve enayi mi oluyorum? Fanatikliğe bende karşıyım. Kimse kimseye bedava cihaz vermiyor. Ama kendi şahsım adına konuşuyorum ki; abartılı karalamalara karşıyım. Elimdeki cihaz zerre kadar android veya ios aratmadı bana. Çünkü hem tasarım hemde özellik olarak bu cihaz beğenimi kazandı yani özellikleri kötü değil. 1000 tl para saydım. Zorunda hissetmedim, isteyerek aldım. O paraya veya az daha katarak iyi bir androidli cihaz alabilirdim. Ancak; tasarımı, ekran boyutu, klavyesi ve yazılımsal özelliklerini beğendiğim ve Symbian dan hoşnut olduğum için E7 tercih ettim. Şimdilik Nokia ve Symbian ile aram iyi. İlerisini Allah bilir.
O senin görüşün telefon da ki onceliklerin ne ise ona göre alırsın nokia wp8 le kurtarir ancak. Soylendigi kadar iyi çıkarsa nokia ya geçerim ama eski günlerin htrina diyip nokia da kalmam bide sectigin kelimelere dikkat et araştırma yapmadan kamerasına bakılarak tel alınmaz gpu,cpu ram sistem bilmezler kamerasina aldanıp tel alırlar
Ben kendim için E7 örneğini verdim. Xperia Pro almışım, bazıları 'sadece işletim sistemi farkindan dolayı', E7 değilde Xperia Pro aldığımı iddia ettiler. Sonradan E7'nin özelliklerinin Xperia Pro'dan kat kat düşük olduğunu gördüm. Fanatik olsam düşük özelliklere rağmen E7 alırdım. Çünkü ben klavyeli telefon istiyordum. Piyasadaki klavyeli birbirine benzeyen iki telefondu bunlar.
Her E7 alan için konuşmuyorum. Herkesin telefon alma nedeni farklıdır.
O senin görüşün telefon da ki onceliklerin ne ise ona göre alırsın nokia wp8 le kurtarir ancak. Soylendigi kadar iyi çıkarsa nokia ya geçerim ama eski günlerin htrina diyip nokia da kalmam bide sectigin kelimelere dikkat et araştırma yapmadan kamerasına bakılarak tel alınmaz gpu,cpu ram sistem bilmezler kamerasina aldanıp tel alırlar
ergenler özentilik yapıp bilmeden alıyolar yazık
Bu nasıl bir tabir Anıl abimergenler özentilik yapıp bilmeden alıyolar yazık
Yoo degil Yok veya Hayır Diyebilirsin.Böyle Büyügümün Yanında Yoo Falan Dersem Agzıma Carpar......
Ben Öyle İnsanınAnılbaran zengin çocuklarına seslenmiş. Bilmeden moda gibi iPhone 4S alıyorlar sonra kullanmayı bile bilmiyorlar. Düşünün ki 10 yaşında bir çocuğun cebinde iPhone 4S. Hatta benim kuzenimin çocuğu 3 yaşındaydı, Galaxy SII'yi kemirmeye çalışıyordu. Neymiş? Telefonu alan kuzenim telefona şifre koymuş, şifreyi çözememiş. Telefonu kullanmayınca oyuncak niyetine çocuğa vermiş ki "bir işe yarasın!"
Anılbaran zengin çocuklarına seslenmiş. Bilmeden moda gibi iPhone 4S alıyorlar sonra kullanmayı bile bilmiyorlar. Düşünün ki 10 yaşında bir çocuğun cebinde iPhone 4S. Hatta benim kuzenimin çocuğu 3 yaşındaydı, Galaxy SII'yi kemirmeye çalışıyordu. Neymiş? Telefonu alan kuzenim telefona şifre koymuş, şifreyi çözememiş. Telefonu kullanmayınca oyuncak niyetine çocuğa vermiş ki "bir işe yarasın!"
Sizin akrabalarda iyi para varmışbir tanede bana yollasınlar eğer çok oyuncakları varsa 2.telefon olarak kullanırım
dedeme bakgecen gun işyerime bir muşterim geldi yaşi 70in uzerindedir belki daha fazla adam ceketinin ic cebinden telefonunu cikartti bir bakarim ki iphone4 veya 4s'ti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?