Nokia'Ya Helal Olsun ..

Türe

Üye

Ali abi cihazı aldığı gün aradım dediği şu; telefon dokunmatik değil hismatik ios kadar stabil wp

bu sadece 4 ile farklılıkları , iPhone 4'ün dokunmatiği bile muazzamdı 4s ' i bilmiyorum artık. Wp'yi denemedim bilemeyeceğim

Tepkiler: Mazlum Somer

doctorrr

Üye

metro da çok ağam şağam görselliklere sahip değil ios'tan daha fazla olabilir tabiki
yani bi kere ikonlar falan yok giriş ekranı falan da yok sanırsam direk olaya giriyorsun

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

metro da çok ağam şağam görselliklere sahip değil ios'tan daha fazla olabilir tabiki

iosda da bişey yok arayüzde.. Metroda live tilelar var canlı arayüz sürekli hareketli ayrıca size de bir haber vereyim wp8 de bluetooth transferi ve depolama modu da olacak. Bunlarda yok iphone da

Tepkiler: Esendağlı

doctorrr

Üye
tizen ne alemde hala prototip mi yapıp deniyorlar?

- - - Eklendi - - -

iosda da bişey yok arayüzde.. Metroda live tilelar var canlı arayüz sürekli hareketli ayrıca size de bir haber vereyim wp8 de bluetooth transferi ve depolama modu da olacak. Bunlarda yok iphone da
bak bunlar iyiymiş

Türe

Üye

Jb ile hepsi de mevcut uğraşma felan demeyin iPhone alacaksan uğraşacaksın ki zaten uğraşmak isteyenler android wp değil ios alıyo

- - - Eklendi - - -

Sonuçta basit ikisi de

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
tizen hala geliştiriliyor. Ciğerim telefonlar arasında sadece donanım farkları var hemen hemen.

doctorrr

Üye

Jb ile hepsi de mevcut uğraşma felan demeyin iPhone alacaksan uğraşacaksın ki zaten uğraşmak isteyenler android wp değil ios alıyo

- - - Eklendi - - -

Sonuçta basit ikisi de
wp yede inşaata geçtiler xda da

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

- - - Eklendi - - -

Sonuçta basit ikisi de

basit ama ios mu daha kullanışlı wp mi? Canlı bildirimler mi görmek istersin odun ikonları mı?

MasteLaa

Üye

yapma abi bir sürü farklılık var

- - - Eklendi - - -

şimdi kullanışlılığa girmeye gerek yok çünkü basitlikti konu bana ios pratik geliyo daha önce de demiştim
Multimedia cihazı Lumia Kullanışlılık bakımından farklı.

MasteLaa

Üye

hayır business için lumia

- - - Eklendi - - -

lumiaların donanımları yüksek nokia kalitesinde olabilir fakat lumialar business cihazları
Bence Business den çok multimedia yani arayüzde ilk olarak business e yer vermemiş ki

Türe

Üye
Lumia mı iş cihazı Yapma Emre Blackberry'lere iş cihazı diyorsak Lumiaların olması imkansız.