Haber Nokia'nın Yeni Refocus Uygulaması Testte!

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Nokia'nın Yeni Refocus Uygulaması Testte!

Nokia bugünkü Nokia World 2013 etkinliğinde çok ilginç bir uygulama daha tanıttı: Refocus

Refocus, herhangi bir özel teknoloji gerekmeksizin bir litro kameranın yapabildiği şeyi yapabiliyor.

Yaklaşık 2 saniye içerisinde odak uzunlukları değişen bir dizi fotoğraf çeken uygulama, odaklanma bölgelerini çözümleyerek kullanıcının resim üzerinde kolayca istediği yere odaklanabileceği bir dosya oluşturuyor. Resimler bu şekliyle Facebook ve Twitter'da da paylaşılabiliyor.

Refocus uygulaması tüm Pureview teknolojili Lumialara gelecek.

Uygulamayı yakından tanımak için videoyu izleyelim.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve m542tf

turbocore35

turbocore35

Üye
aaa ama yani bizim chazlara gelmiyo illegalden bıktık arkadaş :D

q0nzalez

q0nzalez

Üye
mağazada ücretli bitane Refocus adında uygulama var. Denedim onu bi Oda iş goruyo gibi şu anda. tabi nokia kendi yapıyorsa ekstra bu uygulamalardan fazla bi ozellik koyacaktır. Bekleyip onu gorelim bakalım

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
İkinci özelliği çok güzel o gelsin diğerki gelmesede olur :spr

mesutcinik

mesutcinik

Üye
uygulamanın mantığı çok güzel ama videoyu 720p de izledim ilk resimde pek bir fark görmedim açıkçası ya

alical33

alical33

Üye
10 numara olmuş :D

ÖEY

ÖEY

Üye
Güzel düşünülmüş bir uygulama. Haber için teşekkürler.

braayn

braayn

Üye
Black ile birlikte verilir sanırım

sekajmer

sekajmer

Üye
pureview li lumia almak şart oldu "Tüm pureview li lumialara gelecek" sözü bana küfür gibi gelmeye başladı

• Beğen
Tepkiler: yasincngl
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk::eller:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
:tşk: haber için desenize diğer lumialar gene üvey evlat desenize hep purewievli modeller alıyor ya :sinir:sinir gene biz üvey nokianın üvey evlatları oluyoruz kınıyorum seni nokia kınıyorum:hakem:

• Beğen
Tepkiler: turbocore35
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Üzülmeyin arkadaşlar yakında 1080p - 720p ayrımıda çıkabilir :) o zamanda 1520 öncesi tüm telefonlar ayrılmış olur. Derler ki "sadece 1080p ekranlılar bu güncellemeden yararlanabilecek".

• Beğen
Tepkiler: ON9 ve turbocore35
OozyStaw

OozyStaw

Üye
lumia 920 purewiev değil mi ya :(

turbocore35

turbocore35

Üye
Üzülmeyin arkadaşlar yakında 1080p - 720p ayrımıda çıkabilir :) o zamanda 1520 öncesi tüm telefonlar ayrılmış olur. Derler ki "sadece 1080p ekranlılar bu güncellemeden yararlanabilecek".
valla derler o zmnda bn satarım

4MaGuS

4MaGuS

Üye
öyle bir kısıtlamanın en azından 1.5 yıl civarında gelecegini düşünmüyorum çünkü zaten şuan 1 tane full hd telefon var ve oda 6 inç sizin dediğiniz gibi sadece 1080p özel güncelleme olması için 3-4 ayrı seviye telefon çıkarmaları gerekiyor buda hemen olacak bir şey degil zaman gerektiyor

Son düzenleme:
yasirtaha

yasirtaha

Üye
yani ne kadar ekmek. O kadar köfte diyorlar