___kaptan___
Üye
Inşallah dediğin gibi olur.
inşallah olur yani, çünkü bundan bi iki sene önce babama cep telefonunda NOKİA'dan şaşmam dedim ama bi ay kadar önce babama htc,samsung vb markaların üst düzey telefonlarını övüp nokia'dan bıktım dediğimde babam; daha 4 gün önce sen demiyo muydun nokia'dan şaşmam nokia'dan başta telefon tanımam diye bi laf diyorsan arkasında durmasını bileceksin dedi ve haklıydı da yani babam, her ne kadar diğer markalar gözümü boyasa da bi ara yalvarı yakarı satacam dediğim NOKİA E7-00'ımı satmaktan vazgeçtim Allah'ım uzun ömür verirse Lumia 920 gelsin alcam, birde tablet işine girip rayına oturdu mu işte o zaman Nokia'yı öpüp alnıma koyarım halende başımın tacıdır NOKiA(asla fanlık yapmıyorum yanlış anlaşılmış isem kusuruma bakmayın hiç bir firmayı da kötülemiyorum, yanlış anlaşılmak istemem)
katılıyorumnokia wp de şansını değerlendirmeli ki bu platformda uzun bi vade alsa bile diğer markaları geçemeyecek gibi gözükmüyor.
himayesi altına girdi de satın alacağını düşünmüyorum.
- - - Eklendi - - -
aynen inşallah wp de de bi sakatlık yapmaz
Bence Nokia'yı satın almayı koymuş gözüne Microsoft. Elop'ta Microsoft'un ajanı olabilir. Önce değer kaybettirir sonra da istediği şirkete sattırır. Bu işler böyle yürüyor
Nokia'nın göz göre göre sanki istiyormuşçasına kullanıcı kaybetmesi hiç mantıklı gelmiyor çünkü. Düşünün ki hem düşük modellerle ayakta kalmaya çalışıyor (şu dede telefonları dediğimiz cihazlarla) hem de üst modellerde hata üstüne hata yaparak kaybediyor.
Vaio duo 11 tek geçerim
iyi de nokia su an yükselmek için elinden geleni yapıyor. Yeni telefonlar yeni teknolojiler çıkartıyor. Yani müşteri kaybetmenın aksine daha da topluyor ki bu durumda da emin ve başarılı adımlarla yürüyor.
bırak fruit ninjayı temple runda bile kasıyor.Nokiayi hayatimda sadece bi lere sevdim. Onda da kisa sureligine c601 vardi. Arkadasin android diye ustun gozuyle baktigim ace si baktim fruit ninjayi bile kasiyo. O zaman dedim benim telefon yine iyiymis diye. Ve suan sevmiyorum. Pis nokia cirkin nokia.
Kimin sayesinde?
- - - Eklendi - - -
Pardon hangi şirketin sayesinde?
bencede nokia o kadar düşmedi ve microsoft'ta o kadar yükselmedi
microsoftsatın almaz yaw nokia o kadar düşmedi
vur de vurayımŞu elop'un ismini çok duymaya başladım
Evet ya microsoft tabletlere kullanmak için win8 yapmıştıonu bunu birakinda wp8 li tabletleri hic dusunemiyorum. zaten wp'nin tabletlere uyacagini dusunmuyorum
Evet ya microsoft tabletlere kullanmak için win8 yapmıştı
destek verirse sıkıntı falan kalmaz ortadabilmiyorum ama ios ve android , tabletlerde bi klasik. yani dusunemiyorum. uygulama konusunda sınırlı bi isletim sistemi.
Tabletlerde wp8 kullanilmiyor. Windows8 ve windowsRT Var tablet surumu olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?