Haber Nokianın Yeni Androidli Telefonu Nokia C1

Sponsorlu Bağlantılar

saitemre123

saitemre123

Üye
Syambiandan Birşey Bekleme Artık Bitti Android Üretsin Nokia Çoğu Kişi Kullanır Çok Hızlı Ve Stabile Olacaktır
İnşallah Diyelim Şu Kodlar Falan Paylaşılmış Gene Mi Sonuç Yok?Yoksa Artık Bende Bırakıcam Symbianı.

• Beğen
Tepkiler: incebey38

Emre

Üye

Nokia'nın Aklında Ne Var?
Cami avlusuna bırakılıp kaçılan N9, Bi halta yaramayan Stephen elopun çıkarmak için çıkarttığı ashalar, X serisi bunlar hep nokianın sabıkalı ve yetim bıraktığı telefonlar.

• Beğen
Murat Alper

Murat Alper

Üye

Nokia'nın Aklında Ne Var?
Cami avlusuna bırakılıp kaçılan N9, Bi halta yaramayan Stephen elopun çıkarmak için çıkarttığı ashalar, X serisi bunlar hep nokianın sabıkalı ve yetim bıraktığı telefonlar.
ne zaman tanıtacaklar

PriZm

PriZm

Üye
WP Intel desteklemiyor değil ARM dışında taban desteklemiyor.

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Bu cihazı kim çıkarıyor ben anlamadım. Microsoft, Nokia isminin kullanılmasını yasaklamıştı 2016'ya kadar?

Emre

Üye
Bu cihazı kim çıkarıyor ben anlamadım. Microsoft, Nokia isminin kullanılmasını yasaklamıştı 2016'ya kadar?
Sim kart takılan ve telefon işlevi gören bir cihaz üretecek.
2016 yılından önce üretemez. Üretebilir fakat Nokia markasını kullanamaz.

PriZm

PriZm

Üye
Arm tabanlı işlemci olmayan herhangi bir android cihaz üretebilir.

PriZm

PriZm

Üye
Ayrıca bir önceki sayfadaki tasarım saçmalığına değinirsek Foxconn sadece donanımı üretiyor. Tasarım Nokia'ya ait.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Konuyu dağıtmadan ve kişisel tartışmaya çevirmeden devam ediniz lütfen.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
wpfurkan

wpfurkan

Üye
Okuduğum sitelere göre c1 sadece bir Nokia fan'ının yaptığı konsept olduğu ortaya çıkmış. Yani c1 gibi bir cihaz yok şu anda. N1'irin tasarımından yola çıkarak böyle bir şey yapmış gibi gözüküyor. Bu konunun bu durumda hala devam etmesi bence insanları yanlış bilgilendirilmesiyle sonuçlanır.

Saygılar

Emre

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Nokia tarafına consept tasarımı duyurduk
Herkes göz atsın ;) konuyu detaylı olarak burada acarız vereceginiz oylar cok değerlidir Nokia cephesinden kabul edilirse tasarımı görebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: 98farom98 ve RetaXter

Emre

Üye
Herkes göz atsın ;) konuyu detaylı olarak burada acarız vereceginiz oylar cok değerlidir Nokia cephesinden kabul edilirse tasarımı görebiliriz.
Önde Nokia Arkada Jolla Yazsa On Numara Olur Direk Alırım.

98farom98

98farom98

Üye
süper :good:

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Windows 10 ile intel işlemciler desteklenecek

Emre

Üye
ok

Son düzenleme:

Üst Alt