incebey38
Üye
-
Konu Sahibi
-
İddiasına varım ki bu yeni nokia batacak. Anlayın artık bu n1 gibi cihazlar sıradan bir çinli firmanın yaptığı cihazlar. Bir tür kazıklama gibi. Torosa porsche amblemi taksan ne olur takmasan ne olur. Ha ismi ve marka için satın alan çok olacak ama uzun süreli düşündüm mü bir (özür diliyorum) b*k OLMAZ.nokia hele bir androidli telefonu çıkartsın öbürleri kaçacak delik arasın artık
sende haklısın kardeşim ama şunu unutmayalım nokianın adı yeterİddiasına varım ki bu yeni nokia batacak. Anlayın artık bu n1 gibi cihazlar sıradan bir çinli firmanın yaptığı cihazlar. Bir tür kazıklama gibi. Torosa porsche amblemi taksan ne olur takmasan ne olur. Ha ismi ve marka için satın alan çok olacak ama uzun süreli düşündüm mü bir (özür diliyorum) b*k OLMAZ.
Bende Lumia Nokiasız Batacak Diyorum Windows Mobile Gibi Goodbye Microsoftİddiasına varım ki bu yeni nokia batacak. Anlayın artık bu n1 gibi cihazlar sıradan bir çinli firmanın yaptığı cihazlar. Bir tür kazıklama gibi. Torosa porsche amblemi taksan ne olur takmasan ne olur. Ha ismi ve marka için satın alan çok olacak ama uzun süreli düşündüm mü bir (özür diliyorum) b*k OLMAZ.
Xperia Samsung Bunlar Batacak Maalesefsende haklısın kardeşim ama şunu unutmayalım nokianın adı yeterbir defa nokia android çıkarırsa stabillik konusunda emin ol diğer androidlerede benzemez ikinciside hele bir çıkarsın lumiacılar yani eski nokiacılar koşa koşa dönerler nokiaya bir bak nokianın android çıkarmasını isteyen o kadar çok taraftarı varki çıktığında ortalık inler
xperia in samsung outBende Lumia Nokiasız Batacak Diyorum Windows Mobile Gibi Goodbye Microsoft
Wpcilerin Kuyruğu Sıkıştı Sanırım Ayrıca Cihaz N9 Çok Benziyor..
Xperia Samsung Bunlar Batacak Maalesef
HTC Diğerleride Aynı Darbeyi Alacakxperia in samsung out
l520 Satış Fiyatına Bakabilirsin..Sizin demenizle battı bravo
Aynı konu açılmış bir sürü...
Ne alaka?l520 Satış Fiyatına Bakabilirsin..
Android Ve İOS Olmadığı Halde Ne Kadar Satmış Bak Bir Android Olursa 3 KatıNe alaka?
Bu iste tecrube konusur nokianin suan yeni yukseliste olan cinli firmalar kadar tecrubesi yok android piyasasinda.Nokia bence hic yormasin kendini risk almasin risk yonetimi kolay is degil.Nokia sunu cikarirsa bunu cikarirsa efsane olur cok satar gibi yorumlar da komik bence.Nokianin eski malzeme kalitesini aramak sacmalik bu maddi durumunda.Android Ve İOS Olmadığı Halde Ne Kadar Satmış Bak Bir Android Olursa 3 Katı
Android Ve İOS Olmadığı Halde Ne Kadar Satmış Bak Bir Android Olursa 3 Katı
Millet gerçekten Nokia sanıpta alıyor çünkü. Kimsenin haberi yok Microsoft'un malı olduğundan. Bilseler almazlar, almalarının nedeni de arkada Nokia yazması.Android Ve İOS Olmadığı Halde Ne Kadar Satmış Bak Bir Android Olursa 3 Katı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?