papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Aynen öyle,bunun neresinden anladınız yeni telefon olduğunu?Bunun neresi cihaz sızdırması anlamadım , adamın birisi wp8.1.1 menüsünü almış koymuş.
Bunun neresi cihaz sızdırması anlamadım , adamın birisi wp8.1.1 menüsünü almış koymuş.
Aynen öyle,bunun neresinden anladınız yeni telefon olduğunu?
onu casper yapmıyor aslında yabancı bir firma farklı bir adda fransada cihazını sürüyor tam olarak nereli olduklarını unuttum neyse aynı cihazı ufak değişiklikler yaparak casper ile anlaşarak türkiyede casper adı altında satılaca, nokia neresin sorununa ise capsız bırakıyorumCasper bile ne telefon yapmış reklamları dönüyor 8 Mp ön kamera koymuş ekran temassız sayfa değişiyor Nokia neredesin
Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor
onu casper yapmıyor aslında yabancı bir firma farklı bir adda fransada cihazını sürüyor tam olarak nereli olduklarını unuttum neyse aynı cihazı ufak değişiklikler yaparak casper ile anlaşarak türkiyede casper adı altında satılaca, nokia neresin sorununa ise capsız bırakıyorum
katılıyorum sanada bir telefon yapmak var birde sadece isim almak var mesela turcell t telefonlarda öyle çinde yapılıyor sadece isim değişiyor onu turcell yaptı sayılmıyor bence casper şuanki bu ürününde sızıntılar doğru ise buda öyle olacak gibi eğer öyle olursa casper sayılmaz bence gm de öyle sayılabilir aslında onlarda çinde yaptırıyorlar kendileri yapmıyor, ancak büyük firmalar samsung, htc, sony, ıphone, ms( veya nokisa), lenova vb...Nerede nasıl yapıldığının önemi ne sonuçta casper bütün dünyada fason iş var hiç bir firma artık tek başına bir iş yapmıyor neredeyse
Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor
" 4.5" ekrana sahip farklı bir Lumia cihazı sızdırıldı."Cihaz videosu sızdırılmış mı demişim haberde?
Güvendiğim bir Amerikalı bir teknoloji editörü Verizon'dan aldığı bilgiyi aktardı. Sonrasında cihazı da göndermişler ve o da koyulan şartlara uygun olarak cihazı göstermeden bir video paylaşmış.
Bir güzel telefon yapamadı şu nokiaYa varya 830 4.5 inç olursa pili de 2000 den fazla olmaz peh. Yine hayal kırıklığı yaşayacaz gibi geliyor
ARkadaşım ilk önce sakin ol , başlıkta nokianın cihazı sızdırıldı yazıyor mu yazıyor ?Cihaz videosu sızdırılmış mı demişim haberde?
Güvendiğim bir Amerikalı bir teknoloji editörü Verizon'dan aldığı bilgiyi aktardı. Sonrasında cihazı da göndermişler ve o da koyulan şartlara uygun olarak cihazı göstermeden bir video paylaşmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?