he bide n73 kulaklıkta mp3 dinlemeyi hiç birşeye değişmem.. O bass da Hiç bir telefonda okdar Çıkmaz.. Bnce son olarak N73 ün 3D zil sesleri var onu açık yaprsanız biri aradıgında telefonun çalan zil sesi artık siz ne yaptıysanız o 3D yani 3 boyutlu olarak çıkar buda bir + aslında say say bitmez müzik çalarında stero genişletme var .. o da açık olursa.. bişey diyemiyorum artık söz n73 ün 
sana katılıyorum 6233 kullanıyorum ekolayze sonuna kadar açık kullanıyorum sağ hoparlorden çok yüksek çıkıyor sol hoparlor aynı kalıyor.ses çok iyi n 73ün sesini bastırıyor ama kulagı çok tırmalıyor.yani çin malı telefonlar gibi biraz.ama ben memnununm.ölene kadar kullanırım telefonumu..sonra da bulursam temiz bi n73 alırım...arkadaşlar 6233 dekullandım tamam sesi çıkıyor ama n73 bir arda tutulmaz.. bir kere n73 sesni nekadar açarsanız açın ses kulagı tırmalamz.. yani çok net anlaşılıyor ama 6233 de kesinlikle bunu yapamzsınızhe bide n73 kulaklıkta mp3 dinlemeyi hiç birşeye değişmem.. O bass da Hiç bir telefonda okdar Çıkmaz.. Bnce son olarak N73 ün 3D zil sesleri var onu açık yaprsanız biri aradıgında telefonun çalan zil sesi artık siz ne yaptıysanız o 3D yani 3 boyutlu olarak çıkar buda bir + aslında say say bitmez müzik çalarında stero genişletme var .. o da açık olursa.. bişey diyemiyorum artık söz n73 ün
![]()

yani ikisinin hoparlörlerini birbirleriyle değiştirebilseydik iki telefonda duruma daha uygun bir hâl alırdı 
arkadaşlar 6233 dekullandım tamam sesi çıkıyor ama n73 bir arda tutulmaz.. bir kere n73 sesni nekadar açarsanız açın ses kulagı tırmalamz.. yani çok net anlaşılıyor ama 6233 de kesinlikle bunu yapamzsınızhe bide n73 kulaklıkta mp3 dinlemeyi hiç birşeye değişmem.. O bass da Hiç bir telefonda okdar Çıkmaz.. Bnce son olarak N73 ün 3D zil sesleri var onu açık yaprsanız biri aradıgında telefonun çalan zil sesi artık siz ne yaptıysanız o 3D yani 3 boyutlu olarak çıkar buda bir + aslında say say bitmez müzik çalarında stero genişletme var .. o da açık olursa.. bişey diyemiyorum artık söz n73 ün
![]()
kendim birde ekolaizer stili yaptım tüm ayarları yükselttim stereo genişletmeyide 3d zil seslerinide açtım orijinal kulaklığıyla müzik ziyafeti çekiyorum n73 sadece ses değil program atma vs vs her yönüyle harika telefon n73e saygılar