Nokıa'nın en yüksek sesli cep telefonu hangisidir ?

Sponsorlu Bağlantılar

ThE VeNoM

ThE VeNoM

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa'nın en yüksek sesli cep telefonu hangisidir ?
NOKIANIN EN YÜKSEK SESLİ CEP TELEFONU HANGİSİDİR ? :hmmm

• Beğen
Tepkiler: sukut_7568, koruma26262626 ve yyoruge

isyankar usta

isyankar usta

Üye
bn 6233

eQooo

eQooo

Üye
n 73 .......

bRkxq93

bRkxq93

Üye
5800 XpressMusic sesi gayet güzel. :d:

ksk3512pakıto

Üye
bence 6233

xErKaNx

Üye
Bence 6233 kadar sesi yüksek bir telefona rastlamadim. Ama sunuda ifade edeyim nokianin tum modellerini incelemedim. 6233 den yuksek sesi cikan varsada bilemiyorum

Revengeful

Emekli Yönetici
5800 değil kesinlikle

ThE VeNoM

ThE VeNoM

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 6233 dekullandım tamam sesi çıkıyor ama n73 bir arda tutulmaz.. bir kere n73 sesni nekadar açarsanız açın ses kulagı tırmalamz.. yani çok net anlaşılıyor ama 6233 de kesinlikle bunu yapamzsınız :D he bide n73 kulaklıkta mp3 dinlemeyi hiç birşeye değişmem.. O bass da Hiç bir telefonda okdar Çıkmaz.. Bnce son olarak N73 ün 3D zil sesleri var onu açık yaprsanız biri aradıgında telefonun çalan zil sesi artık siz ne yaptıysanız o 3D yani 3 boyutlu olarak çıkar buda bir + aslında say say bitmez müzik çalarında stero genişletme var .. o da açık olursa.. bişey diyemiyorum artık söz n73 ün :naughty:

burak9400

burak9400

Üye
arkadaşlar 6233 dekullandım tamam sesi çıkıyor ama n73 bir arda tutulmaz.. bir kere n73 sesni nekadar açarsanız açın ses kulagı tırmalamz.. yani çok net anlaşılıyor ama 6233 de kesinlikle bunu yapamzsınız :D he bide n73 kulaklıkta mp3 dinlemeyi hiç birşeye değişmem.. O bass da Hiç bir telefonda okdar Çıkmaz.. Bnce son olarak N73 ün 3D zil sesleri var onu açık yaprsanız biri aradıgında telefonun çalan zil sesi artık siz ne yaptıysanız o 3D yani 3 boyutlu olarak çıkar buda bir + aslında say say bitmez müzik çalarında stero genişletme var .. o da açık olursa.. bişey diyemiyorum artık söz n73 ün :naughty:
sana katılıyorum 6233 kullanıyorum ekolayze sonuna kadar açık kullanıyorum sağ hoparlorden çok yüksek çıkıyor sol hoparlor aynı kalıyor.ses çok iyi n 73ün sesini bastırıyor ama kulagı çok tırmalıyor.yani çin malı telefonlar gibi biraz.ama ben memnununm.ölene kadar kullanırım telefonumu..sonra da bulursam temiz bi n73 alırım...

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
NOKIA 6233 kadar sesi çok fazla çıkan başka bir telefon ne duydum ne gördüm ne de kullandım:megafon:

bir 6233 ve 5730 kullanıcısı olarak söylemeliyim ki; 5730, XpressMusic telefonu olmasına rağmen 6233'ün ses yüksekliği kadar bi sese sahip olamaması gerçekten XpressMusic'liğine hiç yakışmıyo ve utanç verici bir durum :d: yani ikisinin hoparlörlerini birbirleriyle değiştirebilseydik iki telefonda duruma daha uygun bir hâl alırdı :naughty:

futbol123

futbol123

Üye
3250 xm çok ses çıkarıyor.

SlashGun

SlashGun

Üye
Takipçilerim Varsa bilirler. O iki Telefonu da Kullandım. Test de Ettim. N73 Ses Bozmuyor. Onunda nedeni var. Hoparlorü Yatay düz Oldugu için. Düzlük Yardım Ediyor. Dikkat Ettiyseniz. 6233 de Hoparlor yeri dardır. Küçüktür. Daraltıda çıkartır sesi. Bu yüzden az daha Kalın çıkar Ses. Ama Dezavantajı var. 6233 de Sesi çok İyi yapalım Derken. Hoparör Patlamalarının Önüne Geçilememiş. Şayet Annemde var Sağ Hoparlör Pert.. Netice Olarak Kayıtsız Şartsız 6233'dür.

amon35

amon35

Üye
Tartışmasız n96 :)

5800 cı

5800 cı

Üye
inanamıyacaksınız ama ben özel yöntemim sayesinde 6680 imle n73 üde 6233 üde 6131 ide devirdim yani 6680

zehirlimikrop13

Üye
bnce n99 :D

aLone

aLone

Üye
n73 tek geçerim

orhaan48

orhaan48

Üye
arkadaşlar sesin çok çıkması kalite demek değildir düşününki boş bir odada kuyruğuna basılmış gibi cıyak cıyak bağıran birisi şimdi bu sesmi biraz müzik kulağıyla değerlendirin ses kalitesi net ve anlaşılır bir müzikte vardır yani çok ses olup kulak tırmalıycağına yeterli oranda ama net ses ok

mancell43

Üye

kardeşim bende n73 kullanıyorum kafalarımız aynı o ne bass öyle ya ses sistemi bağlı sanki :oke: kendim birde ekolaizer stili yaptım tüm ayarları yükselttim stereo genişletmeyide 3d zil seslerinide açtım orijinal kulaklığıyla müzik ziyafeti çekiyorum n73 sadece ses değil program atma vs vs her yönüyle harika telefon n73e saygılar :bigstar:

cix_19

Üye
Nokıa n95 8gb da iyi sesi var

61semih

61semih

Üye
5700 xm süper üstüne duymadım