Nokianın En uzun bataryası giden telefonu

Sponsorlu Bağlantılar

Özurfali_63

Üye
    Konu Sahibi
Nokianın En uzun bataryası giden telefonu
Sa
şuanda n95 düz olanı var fakat bataryası çok cabuk bitiyor pili hiç dayanmıyor en fazla 1-2 gün 2-3 defa yeni batarya aldım ama hepsinde aynı sonuç bana önerebileceginiz nokianın Uzun süreli bataryası giden telefonu hangisidir acaba fikirlerinizi Alabilirmiyim ? yani battaryası en dayanıklısı en çok gideni hangisidir.. telefon marka model olarak belirtirseniz sevinirim.. Özellikle markası nokia olmasını rica ederim ama diger markalar olur ise zevklede kontrol ederim. selamete

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar hiç bileniniz yokmu yada bataryası uzun giden bildiginiz bi telefon nokia veyahüt başka bi marka lütfen

yigitovski

yigitovski

Üye
N73 Ben 3günde bir şaarz ediyorum.

Lacoste

Lacoste

Üye
arkadaşım bu aslında telefonun özellikleriyle alakalı sana şöyle izah edeyim 3g veya vi-fi çok enerji tüketir bu tip özellikleri baarındırmayan telefonlar daha uzun bekleme süresine sahip olurlar. Umarım anlatabilmişimdir.

AKATLI

AKATLI

Üye
kadirhan N79 da da wifi var ama n95 i batarya bakımından 2 ye katlar N79 un bataryası n95 e göre 2 kat fazla gidio

alixkandemir

Üye
Pil konusunda nokia arge çalışmalarını derinleştirse iyi olacak
Gerçekten verebilecek bir tavsiyem yok

rodinia

Üye
Henüz ülkemizde satışa sunulmayan yeni E serisi modeli E52, yeni hatlarını ve inceliğini barındırmasının yanı sıra 8 saate varan konuşma süresi ve 1 aya yakın bekleme süresiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

kkrrkkyy

kkrrkkyy

Üye
teşeekkürler

merty24

merty24

Üye
nokıanın renksız ekranlı ve kamerasız butun telefonlarının sarjı uzun gıder:ehe

omer1739

omer1739

Üye
arkadasım sana tavsiyem philips marka telefonlar hem özellikleri ıyı sarjıda öyle 3 5 gun değil nerdese 2 hafta gidiyor ben askerde onu kullandım mesala

Üst Alt