Nokia'nın Bocalaması=N85 ???

Sponsorlu Bağlantılar

mesenkaya

Üye
kardeşim ben de cok araştırdım. diger telefonlarla kıyasladıgında özellik olarak ve görüntüsünün hoşluğu acısından 10 numara... ben de resetleme sorunu yasamadım bugune kadar da bır sorun cıkmadı 2 aydır kullanıyorum. ama sana tavsıyem teknosa gıbı yerden al cunku sonucta elektronık alet bu hepsı bozulabılır ama teknosa 3 gun ıcınde 1 sorun cıkarsa hemen degıstırıyor ve en guzel yanı kartıda takıp deneyebılıyorsun dıger magzalar sım kartı takarsanız gerı almam dıyor!!! nerden bıleceksınkş blki sebeke sorunu vardır o yuzden sıddettle n 85 i tavsiye ederım n95 felan tlf degil :) takoz :))

polvet4

Üye
arakdaşlar müjde yeni sürüm çıktı bugün güncelledim sürüm 30,201 filan bi şey ve şu mesaj yazma sorunu biirilmiş artık türkçe dil kullansamda yazma sırasında donma olmuyor hemen güncelleyin n85 lerinizi

--------------- Ekleme ---------------

sakın güncellemeyin yeni farkettim kamera özelliği bitmiş reim çekmiyor video çekmiyor lanet olsun nokiaya

arkadaşlar bhsettiğim güncellemeden sonra fotoğraf çektikten sonra fotoğrafın işlenmesi uzun sürüyor bayağı uzun 15 sn kadar formatladım gene yavaş 5-6 snlere düştü ama ilk durumu daha iyidi video donuyordu o düzeldi formattan sonra genede siz bilirisiniz güncellerseniz formatıda göz önünde bulundurun amna mesaj yazmak çok iyi olmuş

arkadaşlar bhsettiğim güncellemeden sonra fotoğraf çektikten sonra fotoğrafın işlenmesi uzun sürüyor bayağı uzun 15 sn kadar formatladım gene yavaş 5-6 snlere düştü ama ilk durumu daha iyidi video donuyordu o düzeldi formattan sonra genede siz bilirisiniz güncellerseniz formatıda göz önünde bulundurun amna mesaj yazmak çok iyi olmuş

hulk1903

Üye
bende n85 aldım n95 herkezde var artık

gunozgur82

Üye
merhaba ben n85 kullaniyorum ve cook memnunum hic bir sorunum olmadi yaklasik 6 aydir kullaniyorum ve epey bi program yukledim couda gecerli oldu.navigasyon,tv,vs. ben cook memnunum yinede senin tercihin

DIMACAN

Üye
bende n85 kullaniyorum memnunum normal kibar guzel n95 bin kat iyi

byachilles

Üye
yaklaşık 1 yıldır kullanmakdayım ilk cıkdıgında almışdım tavsiye ederim reebot olayı war ama şu şekılde gerceklesıo cok hızlı derece menuler arası geciş aynı anda resim müzik ws. acmayı denersen kitleniyor Son cıkan versiyonu update yapdıgında bu sorunu tamamen ortadan kaldırmıslar ben gayet memmunum tavsiye ederim

linguist2000

Üye
Ben de 2009 Martta N85 aldım. Reset atma sorunu vardı.

1 hafta geçmeden servise gönderdim. Geldiğinde sorun hala devam ediyordu. 2. ve 3. kez aynı sorundan dolayı gönderdim. Netten N85lerde sorun olduğunu okudum ve nokia'yı aradım garantiden doğan ücret iade hakkımı kullanmak istediğimi söyledim. Nokia, hakkım olmasına rağmen, kendi istekleri doğrultusunda yenisiyle değiştireceklerini söyledi.

Soluğu doğru Tüketici Hakem Heyetinde aldım. THH başkanının bana dediği şey şuydu: Telefonun aldığınız ilk 1 ay içerisinde arıza çıkardığını ispat edebilir misiniz? Evet dedim 1 hafta içinde servise gönderdiğime ve servisten geldiğine dair KVK nın onayladığı servis raporu var dedim.

Tüketici Hakem heyeti kararını verdi: Ücret İadesi

Nokia ve KVK şekilden şekile girdi, evrak yok dedi, eksik evrak dedi, onay gelmedi dedi, dedi de dedi.

Ama 11 Aralık 2009, paramı kuruşu kuruşuna geri aldım. Nokia yı dize getirdim.

Tüketici Hakem Heyetine teşekkürler.

allcohollic

allcohollic

Üye
valla ben yaklaşık 5 aydır kullanıyorum n85i hiç bir sorun yaşamadım tek hosuma gitmeyen şey versiyonu yükselttiğimde cihazın sesi önceki versiyonuna göre azaldı ki o da telefondan deil versiyondan kaynaklanıyor ben tavsiye ediyorum n95 bunun yanında takoz gibi kalıyor çok büyük ve kaba duruyo.

rteber

Üye
n85 mesaj yazma problemiyle karşı karşıyayım bir çözüm yolu yok gibi görünüyor t9 türkçeyle yazarken ilk satırdan sonra yavaşlama oluyo ve yazılmıyor çözümü olarakta ingilizce yapın diyorlar ama bu bi çözüm değil ki t9 ingilizce türkçe kelimeleri tanımıyor ve yazmak dahada güçleşiyor.

kardeşim o sorun yeni gelen güncellemelerle atlatılmış durumda. :heyo:

desire5272

Üye
n 95 ile neden kıyaslıyorsunuz arkadaşlar n 85 -96 ayarında hatta ondan daha iyi bir telefon
1 haftadır kullanıyorum resetlemedi kendini
donma yok
fotoğraf kalitesi muhteşem denecek kadar güzel
fm verici ayriyetten benzersiz bir özellik arabaya biner binmez açıyorum tlf nu cebime koyuyorum çok net çekiyor
valla herkes özendi bu özelliğine

Revengeful

Emekli Yönetici
Hiç sorun yaşamamıştım

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Arkadaşlar N85'in şuanki fiyatı ne kadar?
Fiyat benim için çok önemli 400 TL falansa alabilirim bide kızğının kaplı halindeki tuşlar beyez yerler dokunmatikmi inş. değildir eğer n85 alamassam n79 alayımmı onun fiyatı ne kadar?:nono:

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Arkadaşlar hadi hiç bilen yok mu? 20 gündür bekliyorum...

recepyurttas1

Üye
1aydır kullanıyorum şu ana kadar hiçvir sorun çıkarmadı çok harika bir cihaz n95 n85 çıkmadan iyidi

Üst Alt