Nokia'nın Bocalaması=N85 ???

Sponsorlu Bağlantılar

TopFury

TopFury

Üye
    Konu Sahibi
Nokia'nın Bocalaması=N85 ???
Arkadaşar,N85 almayı düşünüyordum.Yaklaşık 2 haftadır araştırma yapıyorum.Elde ettiğim veriler hiç hoş değil.Çünkü cihaz sahiplerinin %85'i bir ''Reeboot'' yani , cihazın kendini sürekli resetlemesi sorunundan bahsediyorlar.Üstelik FW yükseltme ile de çözülemiyormuş.Ancak hala cazibesinden vazgeçememekteyim.Aranızda veyahut çevrenizde kullanıcısı varsa , karşılaştığı olumsuzluklar hakkında bilgi verebilir mi? Veya diğer OS9.3 kullanan arkadaşlar sorun yaşıyor mu acaba?

eQooo

eQooo

Üye
n95 i tercih etmelisin...bence..n85 pek tutulmadı zaten...

ahenk

ahenk

Üye
evet tutulmadı bende bi ara alicaktım gözümde hala var ama çeşitli sorunları oldugu dogru FW ile düzelir ama sağlam bi versiyon cıkması lazım fiyat olarakta N95 in altına düştü ve navi tusunun kullanımı zor oldugu söyleniyor

sandman_

sandman_

Üye
sen bildiğini yap. bende hafta sonu alıcam n85 süper bişe . n95 alma alırsın sıfırını 900 1 sene sonra 300 düşer ben tercih etmem ama sen bilirsin

eQooo

eQooo

Üye
n85 sanki düşmicek sanki :D hehe

fakbas

Üye
n85 i tavsiye ederim. reboot olayını şu ana kadar hiç yaşamadım ki eksi bi ozellıgını goremedım , navi tekerleği hassas değil bu dogru ama sorun cıkardıgını soyleyemem. oled ekran ve yeterlı pil ömrü ile tavsıye ederım..

manguser

Üye
n85 aldım navi tuşunun kullanımı zor değilki sadece parmağınla tuşa basmadan daire çiziyon sağdan sola veya soldan sağa şiddetle tavsiye ederim bırak n95 i n96 bile alma hem yeni işletim sistemi var eskidi n95 ler artık ben sattım bunu aldım n95 8gb vardı

mustafa nesne

Üye
N 85 telefonu olmayan kişiler cevaplamasın................................N 85 super telefon tavsiye ederim

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
n85 aldım navi tuşunun kullanımı zor değilki sadece parmağınla tuşa basmadan daire çiziyon sağdan sola veya soldan sağa şiddetle tavsiye ederim bırak n95 i n96 bile alma hem yeni işletim sistemi var eskidi n95 ler artık ben sattım bunu aldım n95 8gb vardı
kesinlikle katılıyorum arkadaşıma aldık geçen hafta kapanma sorunu filan yok
artı olarak buraya tıkla
burda detaylı olarak N85i anlattım oled ekran farkını gösterdim

tufanaksoy

tufanaksoy

Üye
navi tuşu ayarlardan dokunmatik oluyor ve çok rahatça kullanılabiliyor..

par

Üye
bnde n85 kullanıyorm 8gb hafıza kartnyla bile n95den daha hızlı navi tekerlignde hiçbir sorun yok bn 2 3 defa düşürmeme ragmen:( hala süper çalışıyor tek sorun fw yetersiz

DIMACAN

Üye
arkadasim bende n85 dusunuyorum telefon nasil iymi n95 den hizlimi? pili nasil tutuyor? ve maxsimum kaclik hafiza karti taksak olur 16 gb olurmu? sagol.

dervis1

Üye
n85 kullanan arkdaşlarıma katılıyorm yaklaşık 10 aydan ßeri kullanıyorm Yurt dışından aldım kesinlikle sorun yoq hatta kaç defa yere sertçe düştü ona ramen ßenamısın demiyoR... Kesinlikle Güzl ßir Ürüsn Tawsiye ediyoRm Şarj süresi olsn Ekran kalitesi olsn Süper:P

hakan.cbs

Üye
bende n85 var gayet memnunum yaklaşık 8 aydır kullanıyorum çok güzel sorun çıkarmıyor bana

phobos451

Üye
bn de n85'imden memnunum :)

edit: telefonda herangi bişi yaparken sürekli baştan başlatma sorunu vardı belki bu tarz şeyler okumuşunuzdur bi yerlerde, sık rastlanıomş.. ama v11 den v20 ye yükselttim düzeldi.. :)

D-WADE BURAK

D-WADE BURAK

Üye
bence ipohone al derım ;)

pessi999

Üye
n85 mesaj yazma problemiyle karşı karşıyayım bir çözüm yolu yok gibi görünüyor t9 türkçeyle yazarken ilk satırdan sonra yavaşlama oluyo ve yazılmıyor çözümü olarakta ingilizce yapın diyorlar ama bu bi çözüm değil ki t9 ingilizce türkçe kelimeleri tanımıyor ve yazmak dahada güçleşiyor.

marco.kerem

Üye
öyle bır sorun yok kardeş al

mawoix

mawoix

Üye
o sorun cidden vardır.. bazı N85lerde var o sorun.. şu anda bendede var XS çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinicem X( X( X(

polvet4

Üye
bende n85 kullanıyorum bende de mesaj sorunu vardı dilini türkçe yapınca düzeldi ama t9 bu sefer kullanılmıyor kendi kendini resetlemeyi sadece şarj olurken yapıyor ondan dolayı telefonu gece kapattığımda şarj ediyorum n95 mi hızlı n85 mi derseniz bazı farklar var n85 in ram'ı yüksek bundan dolayı hiçbir zaman hafıza yetersiz başka uygulamalrı kapatın demiyor ki bu n95 te sık sık oluyordu ondan dolayı tarayıcı olarak sadece opera kullanıyordum çünkü kendi tarayıcısı veya skyfire ile bağlandığımda hemen ram tükeniyordo o anda açık bir uygulama varsa örnek msn kendi kendine kapanıyordu n85 canavar gibi hem skyfire ve hemde kendi tarayıcısını ve hemde msn + nimbuzzbirlikte açıyorum üstüne mp3 çalıyor bu n95 te imkansız dı hatta n95 8 gb de de ... bu dediklerimi boşverin skyfire açıldımı onun dışında tek bir program açamazdınız bu yanıyla güze ama... n95 oyunları daha iyi oynatıyor daha hızlı bunuda sahip olduğu grafik işlemcisi ile sağlıyor spmarkta ki bir testte n73 10 fps n85 15 fps ve hazır olun n95 75 fps n95 8gb 75 fps çıktı kısaca oyun istiyorsanız n95 tam ideal bir teledfon piyasada fiyatlarıda düştü n85 ekran kalitesi ile çok çok iyi oled ekran çok güzel bir şey n95 ile 7610 karşılaştırın ekran kalitesi olarak n95 nasıl fark atarsa n95 ile n85 i karşılaştırın bu sefer n85 o kadar fark atar şarj olarakta n85 daha iyi gps ile bağlanmak daha iyi n95 te bekle ki bağlansın 10 dk bekleyipte bağlanamadığımı hatırlıyorum n85te bu en fazla 4 dk ama çoğunlukla 1-1,5 dk içinde bağlanıyor wifi ise mükemmel n95 in çekemdiği yerde n85 %40 ile çekiyor kulaklık sesi aynı diyerbilirim ama dışarı verdiği ses te n85 tam bir fiyasko bu kadar iğrenç ses çıkartan başka bir telefon görmedim ondan dolayı hiç bir zaman mp3 çalıpta sesi dışarı vermiyorum video kalitesi ve resim kalitesi olarakta n95 daha iyi ikisinin 5 mpx olduna bakmayın özellikle video bakımından n95 baya önde tabii bu kadar yazdıktan sonra n95 mi n85 mi derseniz ben n95 kaba olduğu için sattımn bir daha n95 gibi telefon almak istemiyorum bu benim görüşüm ama kamera özellikleriymiş şuymuş buymuş bunlar bir süre sonra sıkıyor kullanmıyorsunuz sizin için artık telefonun biçimi önemli oluyor ben ilk s60 lı telefonumu alacağım zaman piyasada 7610 ve 6630 ilk sıralarda idi ikisinin de özellikleirni biliyordum tercihim 7610 dan oldu ve o telefonun özellikleri tatmin etmesede o telefonun sırf tipi için 4 sene kullandım sonra zaman geldi n95 aldım 6, aya kalmadı sattım herşeyi iyidi ama cepe girdiğinde ben burdayım demesi oturuken çıkarmak zorunda olmam bıktırdı beni şu anda bu telefonun saydığım o kadar eksiğinden sadece bir tanesi moralimi bozuyor o da dış hoperlör sesinin az olması

Üst Alt