Haber Nokia'nın Amiral Gemisinin Sızan Görseli Zeiss Lensli Dual Kamerayı İşaret Ediyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Nokia'nın Amiral Gemisinin Sızan Görseli Zeiss Lensli Dual Kamerayı İşaret Ediyor
HMD Global çatısı altında akıllı telefon pazarında yerini alan Nokia markasının amiral gemi Android akıllı telefonu, Zeiss lensli dual kamera özelliğine sahip olabilir.




Finlandiya merkezli yeni bir şirket olan HMD Global sayesinde Nokia markası Android platformu altında akıllı telefon pazarına geri dönmüş ve şirket, yenilenmiş Nokia 3310 da dahil orta seviyede Nokia 5 ve Nokia 6 modellerini gün yüzüne çıkarmıştı. Bu cihazlar çok yakında birçok ülkede raflardaki yerini alacak olsa da Nokia hayranları aslında HMD Global'den amiral gemi seviyesinde Android işletim sistemli bir Nokia akıllı telefon bekliyor.

https://www.maxicep.com/nokianin-yeni-android-akilli-telefonlari-ne-zaman-satisa-cikacak
Nokia'nın yeni Android akıllı telefonları ne zaman satışa çıkacak?
HMD Global'den yapılan resmi açıklamada şirketin yılın ikinci yarısında bir kaç modeli daha pazara sunacağı belirtilmişti. Bu modellerin Zeiss lensli kamera ve Snapdragon 660 yonga setine sahip Nokia 7 ve Nokia 8 olacağı iddia ediliyor.

Ancak bugün Çin'de Nokia merkezli bir kaynaktan sızdırılmış ve HMD şirketinde olduğu iddia edilen çizim tahtasında yer alan gizemli bir taslakta, telefonun arkasında Zeiss markasına işaret eden çift kamera kurulumu gibi görünen yeni bir Nokia (belki de Nokia 8 veya 9) telefon modeli görülüyor. Bu görüntü yalnızca bir kaynaktan geldiği için gerçekliğinden emin olamıyoruz ve HMD sadece gelecekteki planları üzerinde heyecan uyandırıyor olabilir. Ancak yine de Nokia taraftarları için iyi bir haberin işareti olabilir.

Görseldeki telefonun şekli, MWC'de sergilenen dikdörtgen formlu Android akıllı telefonlardan biraz farklı. Bu nedenle Nokia'nın amiral gemisi telefonu üzerindeki tasarım çalışmaları ile ilgili bazı çalışmalar da olabilir. Eğer tasarım çalışmaları hala devam ediyorsa bu telefonu yakın bir zamanda raflarda görmemiz pek mümkün görünmüyor. Ayrıca Nokia'nın Snapdragon 835 yonga setini kullanmak istemesi durumunda da en azından Mayıs-Haziran dönemini beklemesi gerekecek.

Bu arada Nokia, satış grafiğinin yükseldiği tatil dönemlerinde ürünlerini satışa sunduğu düşünülürse amiral gemisi Nokia Android akıllı telefonun yakında bir zamanda çıkmayacağını varsayabiliriz.
Nokia'nın Amiral Gemisinin Sızan Görseli Zeiss Lensli Dual Kamerayı İşaret Ediyor
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Hala İş Yok.İnşallah Geniş Açılı Olurda Bi İşe Yarar
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
çift lens hala fark yaratmaktan aciz bence çift lens yerine son derece hassas tek bir lens olması daha iyi.
ve umarım oval tasarımla gelmezler eski c7 ve 701lerde hoştu ama büyük ekranda çok hoş olmaz samsunga benzer
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
lazye

lazye

Üye
:tşk:
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Haberi bile heyecan verici bekliyorum acaba değecek mi
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt