Haber Nokia'dan Yeni Bir Telefon mu Geliyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

Emre

Üye
31 aralık 2015 ta bitiyor diye biliyorum
:hmmm

Son düzenleme:
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Microsoft ile 2016 yilina kadar anlaşması var bittiğinde Nokia özgür oluyor tabi soyulmuş olarak :D
Bekleyip görelim neler geliyor ozaman konusuruz ;)

• Beğen
Tepkiler: lazye ve RetaXter

Emre

Üye
Son düzenleme:
lazye

lazye

Üye
Bende dört gözle bekliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: ilyas_0177
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Cin li üreticilerle cihaz ve tablet üretimi yapacak tabi hatta bir iki hafta içinde ilk cihazı çıkar piyasaya
tek başına olsaydı iyiydi ama değil özgürlüğüne az kaldı ;)
Bende dört gözle bekliyorum :)
Bende bekliyorum hatta finlilerin birleşmesini resmi olarak bekliyorum ;) ozaman forum Nokia Sailfish olur biz kurarız kimi yer kimi bakar ne fazla ne eksik :)

• Beğen
Tepkiler: lazye ve RetaXter

Emre

Üye
Cin li üreticilerle cihaz ve tablet üretimi yapacak tabi hatta bir iki hafta içinde ilk cihazı çıkar piyasaya
tek başına olsaydı iyiydi ama değil özgürlüğüne az kaldı ;)
Bende bekliyorum hatta finlilerin birleşmesini resmi olarak bekliyorum ;) ozaman forum Nokia Sailfish olur biz kurarız kimi yer kimi bakar ne fazla ne eksik :)
(h)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Murat Alper

Murat Alper

Üye
nokia candır can :cool

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ben Finlilere güveniyorum iyi işler çıkartacaklardır. Blackberry OS bile Android uygulmalarını açabilecek hale gelmiş. Symbian mı açamıcak ayrıca Sailfish OS ile yoluna devam edebilir büyük ihtimalle Nokia ama Symbian'ı da bişekilde yaşatmalı Sailfish OS'un sis dosyaları çalıştırabilmesini sağlamalılar en azından eski sis uygulama/oyunlarını çalıştırıp nostalji yapabilelim Symbian'dan da gene arayüz olarak bişeyler görebilelim. Bakalım Nokia daha neler yapıcak her firma kendi işletim sistemini kotarma yoluna girebilir Blackberry ve Samsung bu olaya girdi gene Microsoft markalı telefonlar da WP için tekel olabilir. Hazırda Firefox OS var belki onu sahiplenen bir firma da çıkabilir. Apple zaten Ios tamamen kendi dünyasında. Nokia'ya da böyle bişey yakışır, umarım herşey Nokia'nın yararına olur.

azattt

azattt

Üye
Nokia’dan orta sınıf Android Telefon : Nokia C1

Nokia, Microsoft’a olan satışından sonra ilk akıllı telefonunu ürettiği bilgileri geldi.
5 inç büyüklüğünde ekrana sahip olacak olan Nokia C1, Android 5.0 işletim sistemi ile herkesi şaşırtmayı planlıyor. Orta segmenete hitap edecek olan Nokia C1, henüz modeli tam net olmayan Intel işlemci, 2 Gbyte bellek ve 32 GByte’lık bir kapasiteye sahip olacak. 8 MP arka kamerası ile birlikte 5 MP2lik bir ön kameraya sahip olacak olan Nokia C1, Z-Launcher arayüzü ile birlikte Android 5.0 işletim sistemi ile çalışacak. Hatırlayanlar bilir. Nokia geçen günlerde 7.9 inç büyüklüğünde Android Lollipop tabletini tanıtmıştı. N1 olarak adlandırılan bu ürünü Foxconn tasarladı ve üretti. Nokia sadece kendi arayüzünü ve markasını entegre etti. Benzer bir durum C1 için de geçerli olabilir. Önümüzdeki yıl ortaya çıkacak olan C1, Nokia ismini taşıyıp taşıyamayacağı henüz belli değil. Sonuçta, Nokia telefonlarının isim hakkı iki yıllığına Microsoft’a ait. Lumia markasının Microsoft’a hızlı geçişi belki isim hakkı işini hızlandırabilir. Ama burada son söz kesinlikle Microsoft’a ait olduğunu söylemeliyiz.

Kaynak:

Emre

Üye
Yeni Nokia Kendini Gösterdi!

Üst Alt