Haber Nokia'dan Yeni Bir Telefon mu Geliyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

Emre

Üye
2015 gelmez fakat ortaklaşa üretebilir

Son düzenleme:

lazye

lazye

Üye
Amacı Sadece Android'in Kodlarını İşlemek Symbian İle Uyumunu %100 Konuma Getirip Devam Edecektir
Cihaz Üretimi Çok Zor Değil Nokia için ;)
Salfish OS Gibi Symbian'da Android Uygulamalarını Çalıştıracaktır.
Symbian android uygulamalarini çaliştırmak hea amacı bu olabilor aynen :)

• Beğen
Tepkiler: RetaXter

Emre

Üye
Neden Nserisi - Cserisi Hiç Düşündünüz mü?

lazye

lazye

Üye
C7 N8 misali gibi demek istiyorsun symbianla burdan bağdaştirdin ;)

• Beğen
PriZm

PriZm

Üye
Symbianda Android uygulamalarını çalıştırmak imkansızdır. Sailfish de bu iş için native destek ve adını unuttuğum sanal dalvikli bir emülator var.

0MG90

0MG90

Üye
Bende sanmıyorum çalışacağını. Eski Nokia, Jolla gibi bağış toplayıp cihaz çıkartsa ya?

Hodor

Üye
en iyisi vindows nokia da kötü yola düştü :/

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Nokia android kullanmaz.

Emre

Üye
Symbianda Android uygulamalarını çalıştırmak imkansızdır. Sailfish de bu iş için native destek ve adını unuttuğum sanal dalvikli bir emülator var.
1 sene seni odaya kapatılar ne yaparsın?

Son düzenleme:
PriZm

PriZm

Üye
Arkadaşım eğer bu konuda bir bilgin olsaydı önceki mesajlarında kesin bir cevap vererek gelecek derdin. Symbian ile Android birbirinden çok farklı sistemler. Aynı zamanda çok daha farklı dilde yazılmış sistemler. İsterse sonuna kadar modifiyeli bir Symbian olsun yinede en fazlası forumdaki CFW ler kadar olur.

Başka sistemin uygulamasını çalıştırmayı beklemek, hele ölümü yıllar önce gerçekleşmiş bir sistemden istemek artık çocuk rüyası gibi birşey.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

Emre

Üye
henüz belli meego kodu altındaki androidde olabilir ;)

Son düzenleme:
PriZm

PriZm

Üye
Çok bilgi hastamı yapar? o zaman ben yıllardır forumda hasta olarak takılıyorum. :D
Kusura bakma ama bugün forumda o sözü 2. görüşüm ve kesinlikle doğru değil.

Şayet doğru olsaydı o zaman benim forumda "noob" terimi uygun olan arkadaşlarla yer değiştirmem gerekirdi demi? :)

Dahası, Burada olay Nokia'yı terletmek değil olan ve olmayacakları konuşmak. OBJEKTİF olarak tabi.

Ayrıca zamanında senin burada yazı ile kalan "terletme" işini 5800 üzerinde fazlasıyla gerçek anlamda yapıyordum. Symbian konusunda fazlasıyla bilgim var.

Şu istihbarat aldığın yeri merak etmedim de değil hani.

Emre Tonguç

Emre Tonguç

Üye
Arkadaşlar Ben Bi Konu Paylaştım Denetlemeden Sonra Genel Görünüme Açılacaktır Yazıyo Ne Zaman Yayınlanır?

PriZm

PriZm

Üye
Arkadaşlar Ben Bi Konu Paylaştım Denetlemeden Sonra Genel Görünüme Açılacaktır Yazıyo Ne Zaman Yayınlanır?
Admin/Moderatörler ne zaman ilgilenirse. Max 3 saat içinde konun açılır diye düşünüyorum.

Emre Tonguç

Emre Tonguç

Üye
İlk Ben Açtım, Baktım İndirip Koyan Yok, Kendim İndirip Upload Ettim, Diğer Sitedeki Dosyalar Aldatmaca :D

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Nokia konuları genel olarak haraletli oluyor biraz sakin olalım ki saygı ve sevgi devam etsin, sonuçta kimse yetkili servis yahut firma elemanı değil ;)
Nokia el altından iş yapıyor tabi kendi adına cihaz üretemez
Meltemi kapatıldı açık kaynak ile ilgili servetleri ve tüm yapılandırmalar Microsoft'un elinde bu konuda kesin bilgiler ve anlaşmalar vardır.

Gelelim symbian'a Nokia nın bir sistem geliştirdiği doğru android üzerinde baya yoğunlaştı
Yakında farklı mimari ile üretim yapacak ve bu uretim cin üzerinden olacaktır..

Hatırlarsanız N10 adında bir consept vardı MeeGo, wp8, Sailfish, Android
wp yi bilememde Nokia nin amacı şuan boyle bir yapıya imza atmak zaten fark yaratabilmesi için çok iyi bir giriş yapmak zorundadır.

Varsa kesin bilgileri olan arkadaşlar konu hakkında konuşalım
yoksa sabaha kadar konuşulup tartışılsa bir sonuç çıkmayacaktır..

• Beğen

Üst Alt