Yeni Nokia X, 27 Nisan'da Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Yeni Nokia X, 27 Nisan'da Geliyor


Görünüşe göre Finlandiya merkezli şirket HMD Global, Nokia X adı altında yeni bir akıllı telefona sahip ve eğer gelen bilgiler doğruysa bu cihazı 27 Nisan tarihinde resmi olarak tanıtacak. Bu haberler, Nokia X için hazırlanan bazı dijital posterleri Çin'de görüntüleyen kaynaklar tarafından ortaya çıkarıldı.



Nokia X akıllı telefon hakkında bugüne kadar hiçbir söylenti ve bilgi internete suzdırılmadı. Bu nedenle Nokia X'in merakla beklenen amiral gemisi cihazları Nokia 9 veya Nokia 10 yerine daha düşük profilli bir cihaz olduğunu düşünmemize neden oluyor.

Orjinal Nokia X'in de giriş seviyesi bir cihaz olduğu göz önüne alındığında, yeni cihazın da aynı seviyede bir akıllı telefon olacağı tahmin ediliyor.



Tabii ki bu görüntüler, Nokia ya da başka bir şirket tarafından bazı pazarlama kampanyaları dahilinde ortaya atılmış olabilir. Bu yüzden, daha güçlü kanıtlar gelene kadar umutlarınızı yükseltmemenizi öneriyoruz.

Bu noktada Nokia X adının, iPhone X gibi 10 rakamını ifade etmediği ve sadece harf olarak kullanıldığı belirtiliyor. Bu da cihazın üst seviye bir akıllı telefon olmayacağına işaret ediyor olabilir.
 
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK


Üst Alt