OttomaN TigeR
Üye
Tabi tabi onu da dene bakalım
Forum ortamını gördüm daha iyi oldum özlemişim buralarıC7'den sıkıldım Lumia'lar gelesiye kadar annemin 603'ü esir alacağım oda sıkılmıştır aynı telefondan değişiklik olsun bakalım performansı nasıl
Tabi tabi onu da dene bakalım
Tarz olur paşam be...Tek sorun arkası fuşya kapağı nereden bulacağım onunla sokağa çıkamam
Tarz olur paşam be...
Nokia Shop'a bakarım Ankamall'a gidersem siyah-mavi-sarı-yeşil ne varsa alırım fuşya hariç
Nokia Shop'a bakarım Ankamall'a gidersem siyah-mavi-sarı-yeşil ne varsa alırım fuşya hariç
yükledim hiç birşey anlamadım aynı değişen birşey yok
hangi cihaz?
yakinlik sensoru iyileştirmesi,duşuk işikta ekran goruntu kalitesi,wi-fi hotspot iyileştirmesi,arama sirasinda gelen ikaz sesi duzeltmesi,gelen arama aninda ters cevirerek sessize alma gibi her cihaz icin degişik iyileştirmeler iceriyor.
yakinlik sensoru iyileştirmesi,duşuk işikta ekran goruntu kalitesi,wi-fi hotspot iyileştirmesi,arama sirasinda gelen ikaz sesi duzeltmesi,gelen arama aninda ters cevirerek sessize alma gibi her cihaz icin degişik iyileştirmeler iceriyor.
Lumialarda Siri - S Voice ya da Google Voice Search gibi asistan yok mu?
Asistana bula bula Tell Me (Anlat Bana)
tell-me var ama bir işe yaramiyor geliştirilmesi lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?