Arkadaşlar o ahmak C5-03'ten kurtulup Beyaz Galaxy S3 aldım. Telefon müthişmiş !!bazı sorularım olacak bunda sessize diğer androidlerde ki gibi nasıl alabilirim ? birde sd ve apk ne oluyor ?

+ rep eyvallahs3 kullanmadım hiç söyliyim baştan. tercihler diye bi bölüm varsa eğer ayarlarda ordan alabilirsin. bende vidgeti var ordan düzeltiyorm.
Apk , oyun uygulama tema vs. vs. kurma dosyasıdır.
Sd , bunların datasıdır save dosyaları yani kayıt ettiğin şeyler![]()
Arkadaşlar o ahmak C5-03'ten kurtulup Beyaz Galaxy S3 aldım. Telefon müthişmiş !!bazı sorularım olacak bunda sessize diğer androidlerde ki gibi nasıl alabilirim ? birde sd ve apk ne oluyor ?
+ S3 hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan kardeşim 
şuna " Nokia dan kurtuldum ! " demek yerine Symbiandan kurtuldum desen eyvallahda böyle şeylere kıl oluyorum kardeş hepsini bi kefeye koyma .

Nokia deyince akla ilk gelen doğal olarak symbiandır. Onu kastetmek istemiştir arkadaş.![]()

doğrudur kardeşim bnde c5-03 kullandım gerçkten Nokia markasını hak etmiyor daha doğrusu hiçbir sv5 sürümü cihazlar haketmiyor. Bazı arkadaşlar Nokia deyince symbian3 ü geçmişler wp yi geçmişler direk sv5 cihazlar akıllarına geliyor ve öyle değerlendiriyorlar. Halbuki bu arkadaş 603,700,701 gibi bi cihazdan s3 e geçmiş olsaydı sadece uygulama yüzünden geçiyorum derdi. Umarım anlatabilmişimdir..![]()

doğrudur kardeşim bnde c5-03 kullandım gerçkten Nokia markasını hak etmiyor daha doğrusu hiçbir sv5 sürümü cihazlar haketmiyor. Bazı arkadaşlar Nokia deyince symbian3 ü geçmişler wp yi geçmişler direk sv5 cihazlar akıllarına geliyor ve öyle değerlendiriyorlar. Halbuki bu arkadaş 603,700,701 gibi bi cihazdan s3 e geçmiş olsaydı sadece uygulama yüzünden geçiyorum derdi. Umarım anlatabilmişimdir..![]()
Demek istediğini gayet iyi anladım ben. Gerçi bende c5-03 den S3 gibi bir cihaza terfi etsem o sevinçle symbian yerine Nokia diyebilirdim.![]()

evet symbian yerine nokia kullanmış olabiliriz.Çogu kişi senelerdirde nokia kullanıyor benimde nokia dışında aldığım ilk telefon s3 ama nokia bence şuan berbat durumda s^3 de öyle, lumialar belki güzel olabilir onlar hakkında hiç bir bilgim yok

Nokia diyince benim aklima hep 3310 geliyor![]()

" eşekten indim bindim roketeee lay loy looom"