Nokia'dan Kurtuldum ! Galaxy S3 Aldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
    Konu Sahibi
Nokia'dan Kurtuldum ! Galaxy S3 Aldım
Arkadaşlar o ahmak C5-03'ten kurtulup Beyaz Galaxy S3 aldım. Telefon müthişmiş !! :D bazı sorularım olacak bunda sessize diğer androidlerde ki gibi nasıl alabilirim ? birde sd ve apk ne oluyor ?

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Arkadaşlar o ahmak C5-03'ten kurtulup Beyaz Galaxy S3 aldım. Telefon müthişmiş !! :D bazı sorularım olacak bunda sessize diğer androidlerde ki gibi nasıl alabilirim ? birde sd ve apk ne oluyor ?

s3 kullanmadım hiç söyliyim baştan. tercihler diye bi bölüm varsa eğer ayarlarda ordan alabilirsin. bende vidgeti var ordan düzeltiyorm.

Apk , oyun uygulama tema vs. vs. kurma dosyasıdır.

Sd , bunların datasıdır save dosyaları yani kayıt ettiğin şeyler :)

• Beğen
Tepkiler: Shorty Meeks
Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
    Konu Sahibi
s3 kullanmadım hiç söyliyim baştan. tercihler diye bi bölüm varsa eğer ayarlarda ordan alabilirsin. bende vidgeti var ordan düzeltiyorm.

Apk , oyun uygulama tema vs. vs. kurma dosyasıdır.

Sd , bunların datasıdır save dosyaları yani kayıt ettiğin şeyler :)
+ rep eyvallah

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
rica ederim birader yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. bu arada özele gel bişey dicem :D

• Beğen
Tepkiler: Shorty Meeks
PriZm

PriZm

Üye
sessize almak için ses kısma tuşunu basılı tut.ilk önce titreşime geçer.bir kez daha basarsan tamamen sessize geçer.

Hayırlı Olsun. :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye

hehe ''ahmak C5-03'' güzel olmuş :d: :zuhaha: + S3 hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan kardeşim :)

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Hayırlı olsun :D

awdil

awdil

Üye
Son derece iyi bir seçim.Samsung bu işi gayet iyi kotarıyor.Hayırlı olsun.

Peocawe

Peocawe

Üye
Hayırlı olsun, aramıza hoş geldin :sarıl:

warriorname

warriorname

Üye
Yazık olmuş.Bir kişiyi daha kaybettik. :(

newguard

newguard

Üye
bende o ahmak c5-03 den kurtulup s3 almıştım bu arada sessiz için yukarıdan indirdiğin bildirim çubuğunda ses yazan yere 2 kere basarsan sessize alabilirsin

MücahitTokgöz

şuna " Nokia dan kurtuldum ! " demek yerine Symbiandan kurtuldum desen eyvallahda böyle şeylere kıl oluyorum kardeş hepsini bi kefeye koyma .

Peocawe

Peocawe

Üye
şuna " Nokia dan kurtuldum ! " demek yerine Symbiandan kurtuldum desen eyvallahda böyle şeylere kıl oluyorum kardeş hepsini bi kefeye koyma .

Nokia deyince akla ilk gelen doğal olarak symbiandır. Onu kastetmek istemiştir arkadaş. :)

MücahitTokgöz

Nokia deyince akla ilk gelen doğal olarak symbiandır. Onu kastetmek istemiştir arkadaş. :)

doğrudur kardeşim bnde c5-03 kullandım gerçkten Nokia markasını hak etmiyor daha doğrusu hiçbir sv5 sürümü cihazlar haketmiyor. Bazı arkadaşlar Nokia deyince symbian3 ü geçmişler wp yi geçmişler direk sv5 cihazlar akıllarına geliyor ve öyle değerlendiriyorlar. Halbuki bu arkadaş 603,700,701 gibi bi cihazdan s3 e geçmiş olsaydı sadece uygulama yüzünden geçiyorum derdi. Umarım anlatabilmişimdir.. :ok2:

Peocawe

Peocawe

Üye
doğrudur kardeşim bnde c5-03 kullandım gerçkten Nokia markasını hak etmiyor daha doğrusu hiçbir sv5 sürümü cihazlar haketmiyor. Bazı arkadaşlar Nokia deyince symbian3 ü geçmişler wp yi geçmişler direk sv5 cihazlar akıllarına geliyor ve öyle değerlendiriyorlar. Halbuki bu arkadaş 603,700,701 gibi bi cihazdan s3 e geçmiş olsaydı sadece uygulama yüzünden geçiyorum derdi. Umarım anlatabilmişimdir.. :ok2:

Demek istediğini gayet iyi anladım ben. Gerçi bende c5-03 den S3 gibi bir cihaza terfi etsem o sevinçle symbian yerine Nokia diyebilirdim. :islik

newguard

newguard

Üye

evet symbian yerine nokia kullanmış olabiliriz.Çogu kişi senelerdirde nokia kullanıyor benimde nokia dışında aldığım ilk telefon s3 ama nokia bence şuan berbat durumda s^3 de öyle, lumialar belki güzel olabilir onlar hakkında hiç bir bilgim yok

bilaldemir34

bilaldemir34

Üye
Nokia diyince benim aklima hep 3310 geliyor :D

• Beğen
Tepkiler: newguard ve Peocawe

MücahitTokgöz

Demek istediğini gayet iyi anladım ben. Gerçi bende c5-03 den S3 gibi bir cihaza terfi etsem o sevinçle symbian yerine Nokia diyebilirdim. :islik

haklısın bro :oke:

- - - Eklendi - - -

evet symbian yerine nokia kullanmış olabiliriz.Çogu kişi senelerdirde nokia kullanıyor benimde nokia dışında aldığım ilk telefon s3 ama nokia bence şuan berbat durumda s^3 de öyle, lumialar belki güzel olabilir onlar hakkında hiç bir bilgim yok

size burada s^3 cihazları savunacak değilim fakat 2.nesil cihazların tek kusuru uygulama sıkıntısı kardeşim hız konusunda kusurları yok emin ol :)

- - - Eklendi - - -

Nokia diyince benim aklima hep 3310 geliyor :D

onun yeri ayrı :kop:

• Beğen
Tepkiler: newguard
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
" eşekten indim bindim roketeee lay loy looom"

• Beğen
Tepkiler: Shorty Meeks ve Peocawe
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt