Nokia'dan iPhone5'e taş!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Nokia'dan iPhone5'e taş!
iPhone 5'e atılan taş bu kez Nokia'dan

iPhone 5'e vuran vurana... Samsung'dan sonra, şimdi de Nokia yeni iPhone'la dalgasını geçti...

sonra Nokia da iPhone 5'i hedef almakta gecikmedi. Cep devi Nokia'ya göre de 'in Lumia'nın gerisinde kaldığını anlamak için "dahi olmaya gerek yok".

Twitter hesabında Nokia Lumia 920'nin özelliklerinden bahseden şirket, sonuna eklediği "#switchtolumia" ("Lumia'ya geçin") etiketiyle rakibi iPhone 5'e son darbeyi vuruyor. Tweet'te yazanların Türkçe çevirisi ise şöyle:

"Lumia 920: Kablosuz şarj, inanılmaz kamera, eldivenlerle kullanabileceğiniz bir ekran ve çok daha fazlası. Hayır, dahi olmaya gerek yok."

Alıntı: Chip

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve OttomaN TigeR

papakudioflu

papakudioflu

Admin
birileri custom romlari bile yeni cihaz aktivasyonu gibi gosterip 500milyon cihaz aktivasyonu reklami yapadursun(fanatiklerinin hoşuna gidiyor)microsoft ve nokia cok guzel ve komplike bir urun ortaya koydular. Lumia920nin tek handikapi unlock olmamasi belki alicilarda tedirginlik yaratabilir gerci lumia800 hacklendigine gore artik hepsi icin kolay bir unlock yolu cikar.

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları, bulutsuzgece ve OttomaN TigeR
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
birileri custom romlari bile yeni cihaz aktivasyonu gibi gosterip 500milyon cihaz aktivasyonu reklami yapadursun(fanatiklerinin hoşuna gidiyor)microsoft ve nokia cok guzel ve komplike bir urun ortaya koydular. Lumia920nin tek handikapi unlock olmamasi belki alicilarda tedirginlik yaratabilir gerci lumia800 hacklendigine gore artik hepsi icin kolay bir unlock yolu cikar.

Windows Vista ve Windows 7 için de hacklenmesi çok zor diyorlardı ama hackerlar tarafından çeşitli alternatif yöntemler bulunarak çözüm üretilmişti. İnşallah WP8 için de bir çözüm bulurlar.

Ne demişler: "İstemek başarmanın, başlamak da bitirmenin yarısıdır."
:oke:

• Beğen
Tepkiler: n000k ve OttomaN TigeR
varrick

varrick

Üye
Ya Iphone markadan kazaniyor baska birsey YOK :)
(uygulama vs. vs. haric)
Tek fazlasi FIYATI...

___kaptan___

___kaptan___

Üye
iphonenin sattığı telefon değil sadece ''MARKA'' alanların genç kesim hariç çoğunun düşüncesi ''görüntü olsun bende olsun onda olmasın'' yani bu satılan şey ''MARKA'' iphone yazısını sil başka bi marka yaz satılır mı satılmaz mı? Satılmaz neden çünkü marka değil, marka olacak ki adam gösteriş yapacak dmi? Şahsen tanıdığımda biliyorum gitti iphone 4 mü neyse ondan aldı bi görseniz havasını görende başbakan oldu sanır bi havlar bi havalar telefonu bi tutuşu var ööh dedim yani kısacası kalite koyuyor bi sistem atıyo içine yazıyo iphone diye ''MARKA'YI'' satıyor(yanlış anlamaya yol açmak istemem,kimseyi kötülemiyorum)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Aslında Nokia'nın buna pek hakkı yok.Sonuçta Lumia 920'nin iPhone 5 gibi binlerce uygulaması yok....

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Aslında Nokia'nın buna pek hakkı yok.Sonuçta Lumia 920'nin iPhone 5 gibi binlerce uygulaması yok....

Şöyle düşünelim Wp7 türkiyeye gelmedi (Türk)bankalar uygulama geliştirdi.
Wp8 çıkmadı uygulama geliştirilmeye başlandı.

papakudioflu

papakudioflu

Admin

Şöyle düşünelim Wp7 türkiyeye gelmedi (Türk)bankalar uygulama geliştirdi.
Wp8 çıkmadı uygulama geliştirilmeye başlandı.

veya şoyle duşunelim wp7 Turkiyeye gelmedi yuzlerce Turk uygulamasi var markette:D

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
papakudioflu

papakudioflu

Admin
abartmayalim arkadaşlar ben olmasam bir başkasi olurdu mutlaka. Bugun ben varim yarin bir başkasi.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt