gpu ları bizimkilerden farklı daha hızlı en az 4 kat hızlılarmış 6 ekran ise tüm S^3lülere geliyor yani ufaktan nokia yeni symbian alın diyor fakat kamera konusunda hala N8 gibi bir modeli yok londrada bir konferans yapacaklar belki N8-01(tabi bu isimlendirme değişti artık N serisi olmayacak onun için ismi bu mu belli bile değil) tanıtabilirler
gpu ları bizimkilerden farklı daha hızlı en az 4 kat hızlılarmış 6 ekran ise tüm S^3lülere geliyor yani ufaktan nokia yeni symbian alın diyor fakat kamera konusunda hala N8 gibi bir modeli yok londrada bir konferans yapacaklar belki N8-01(tabi bu isimlendirme değişti artık N serisi olmayacak onun için ismi bu mu belli bile değil) tanıtabilirler
ee sonuçta illa değişceksin telefonu daha iyi bir şeyler için alıcaksın diyor nokia bu arada avrupada sgs sgs2 ve sg ace satışı durduruldu apple davayı yine kazandı
To those asking, Q4 is towards the end of this year. If you buy an N8, C7, C6-01, E7, X7, E6 or Nokia 500 now, it will come with Symbian Anna. Belle is not out yet, but you'll be able to get it in Q4 nokianın yaptıgı yorum birisi sormuş biz yükleyebilrmiyiz diye nokia facebookda yorum yapmış
Cin'ce dilini kaybetmeyi goze alamiyorum yoksa biran durmaz leaked belleyi kurardim bu sinirle... Adamlar resmen siradan birkac telefon tanitmak icin geri sayip yaptirdilar milyonlarca kullaniciya...
Cin'ce dilini kaybetmeyi goze alamiyorum yoksa biran durmaz leaked belleyi kurardim bu sinirle... Adamlar resmen siradan birkac telefon tanitmak icin geri sayip yaptirdilar milyonlarca kullaniciya...
Bu üç cihaz için düşünmeye gerek yok, bizim cihazlardan pek farkları yok zaten bizlere de gelecek nasılsa Belle, onlarda 6 ekran olacak bizler de 3, yıl sonuna kadar bari daha stabil bir Belle sızdırsalar da yüklesek biz de.