kenan_dkaya
Üye
-
Konu Sahibi
-
Nokia nın gereğinden fazla fabrikası var maliyeti yükseltiyor buda apple ın bile tek fabrikası var o da çinde.
Nokia lumialar yok satiyormuş ya yalandır o haber
Nokia lumialar yok satiyormuş ya yalandır o haber
ben nokia bitiyor yavaş yavaş dedikçe millet bana cephe aldı ...
aln size microsoft egemenliği gençler.
[ENGİN];4824911' Alıntı:
nokia batsın da görün savunduğunuz sistemleri kaç paraya alacaksınız.şimdi bile fiyatları çok yüksek dıyorsanız
Nokia nın desteği çektiğini kim söyledi fp2 hazır bile.. Lumiaların gelmeme sebebi microsoftun wp için Türkçe dili hazır edememesidir hepsi bu. Bilinçsiz kullanıcı çekirdeğe bakmaz işini görür mü diye bakar merak etme sen. Lumia lar ın satışıyla samsungun tüm telefon satışlarını kıyaslamak mantıksız ki ne mantıksız.
Kardeşim biz Nokia'nın batmasından yana değiliz. Kullandığım telefon 603. 2.nesil telefonları satıp üstünden 6 7 ay geçmeden destek geri mi çekilir ? Nokia bu kafayla ne satış yapar daha ? Ben yıllardır nokia aldım. Şimdi nokia bizi yüzüstü bıraktı. Ben gidip nokia mı alacağım bir daha ? Lumia serisi olay yaratacakmış. Satış rakamları ortada. Apple, Htc, Samsung 3 katı satmış. Htc nin mazisi ne kadar şurda. Ama adamların piyasa değeride nokia yı geçti. Daha Türkiyeye bile getiremediler ciddi pazar payı olduğu halde. Ne yapıyor bu noka gerçekten? S3 tüm dünyada nerdeyse aynı anda çıktı. Biz halen lumia 800 900 beklıyoruz. Üstelik bu cihazlar tek çekirdekli işlemcilere sahip. Kullanıcıların yüzde 70 i bilinçsiz kullanıcı dersek, hangisi gider tek çekirdekli telefonu alır.?
Nokia nın gereğinden fazla fabrikası var maliyeti yükseltiyor buda apple ın bile tek fabrikası var o da çinde.
[ENGİN];4825036' Alıntı:
desteği geri çekmiş diyorsun iyide kim dedi bunu nokia'mı?ayrıca neden androidli bir cihaz almadınız ki şimdi keyfinize bakardınız
Gözlüğünü çıkar kardeşim. Az eleştirin. Benim bir sürü yazım var Nokia'nın güzel yanlarını savunduğum. Ama eksikliklerinide yazıyoruz burda. Bize Nokiadan gelen açıklamalar neydi? Fp1 gelecek Fp2 gelecek sonrasında Carla sonrasında Donna. Şimdi ne oldu Fp1 = Carla Fp2 = Donna. Bu aldatmacayla mı sen desteğini çekmediğini söylüyorsun ? Türkçe dil hazırlamak bu kadar mı zormuş ? Htc one X geldi, S3 geldi. Nokia lumialar halen gelecekkKendinizi kandırın. Nokia çok güzel hiç etkilenmedi hatta. Nokianın satışarı hepsinden iyi. Lumialar Dünyanın en iyi telefonları. Lumia900 S3 ve Htc One x i 10 katlar sonra çarpar böler karesini alır. En gral nokia. Nokia büyüksün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?