Nokia yı protesto edelim mail yağdıralım

Sponsorlu Bağlantılar

kcr

Üye
nokia yı az sanmayın. Androit in max 2-3 yil populer olacak. Wp nokiayi kat kat artıracak. Adamlar artık sybian yada androit telefonlara kısacasg windows işletim sisteminde calişan oyun uygulamaları direkt olarak tlf yukleyeceksin arada emulatôr olmadan.

Nokia halihazırda durumu kurtarabilir, ancak: Android'in emülatörden yana olan dezavantajını donanımı güçlendirerek telafi ettiler bile. İki üç seneye 16 değil 32 çekirdekli işlemciyle piyasada olurlar bu gidişle. Nokia cihazların tek üstün yönü kaldı, o da malzeme kalitesi. O kaliteyi diğerleri de yakaladığı zaman değil yarışmak geride bile kalabilir.

MaxipmaN

Üye
Nokia halihazırda durumu kurtarabilir, ancak: Android'in emülatörden yana olan dezavantajını donanımı güçlendirerek telafi ettiler bile. İki üç seneye 16 değil 32 çekirdekli işlemciyle piyasada olurlar bu gidişle. Nokia cihazların tek üstün yönü kaldı, o da malzeme kalitesi. O kaliteyi diğerleri de yakaladığı zaman değil yarışmak geride bile kalabilir.

hala kamera peşindeler

-Kazuva-

Üye
konuyu açan kişi ve destek veren ler biraz mantıklı düşünün daha işletim sisteminin ne olduğunu bilmeyen bir kişi bile symbianla alay ediyor sa rağbet görmüyor sa nokia ne yapabilir di windows phone yi seçecek telefon işine devam edecekti yada symbian la alay edilerek yok olacaktı
şimdi sen ve baban bu şirketin sahibisin siz ne yapardınız cevaplaya bilirsen bekliyorum

dmatias

Üye
    Konu Sahibi
konuyu açan kişi ve destek veren ler biraz mantıklı düşünün daha işletim sisteminin ne olduğunu bilmeyen bir kişi bile symbianla alay ediyor sa rağbet görmüyor sa nokia ne yapabilir di windows phone yi seçecek telefon işine devam edecekti yada symbian la alay edilerek yok olacaktı
şimdi sen ve baban bu şirketin sahibisin siz ne yapardınız cevaplaya bilirsen bekliyorum
ben işime geleni yapardım elbet ama kullanıcılardan tepki alırsam bi durur düşünürdüm sonuçta bu tepkiler satışıma yansır ama kullanıcılarım kuzuysa gütmeye devam ederdim

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Nokia bitti son çare wp sarıldı oda 2 yıl sonra ancak gelişir uygulama yönünden. Bendede Nokia telefon vardı hemde bir çoğunu kullandım ama en son bir uygulama vardı face de onu yükleyemeyince Apple ye geçtim. İyikide geçmişim ne var bu Nokia'da hiç birşey uygulama yok özellik yok dünya kadar paraya satılıyor ama karşılığını vermiyor. Symbian bitti artık tek çare daha kullanışlı olan diğer işletim sistemlerine geçmek. Keşke symbian uygulama yönünü geliştirse hiç düşünmem hemen geri dönerim.

Anil-D

Anil-D

Üye
tarayıcı duzeldi zaten

escape72

escape72

Üye
internet üzerinden bir imza toplayalım protesto edelim nokiaya yollayalım bir mail şeklinde sonuna kadar destek oluruz.

avci123456789

Üye
nokia ya anroide geçecek ya da anroide geçecek başka çözümü yok.

illede_sen58

Üye
nokia bitmiştir benim gôzümde nokia övenler başka tel kullanmamışlar anlaşılan bende c7 var browser donuyor ikide bır bataryayı söküyorum hala övenlere anlam veremiyorum

asigsasi

asigsasi

Üye
kendi sitemiz de sözümüz geçmiyor da nokia mail atsak ne olacak :)

kcr

Üye
kendi sitemiz de sözümüz geçmiyor da nokia mail atsak ne olacak :)

Takmayın kafaya bu kadar. Emeklerinizin karşılığı bilginizden, tecrübenizden yararlananların olması ve sizi takdir etmesidir. Daha niceleri var bu birikimden istifade edecek. Amaç paylaşmaksa, paylaşmaya devam...

jakobs21

Üye
nokiada iş yok ugrasmayın

bitirimapo61

bitirimapo61

Üye
mail adresini verin ben atarim

emreli01

emreli01

Üye
Nokia Microsoft'la kanka olmuşken, Windows pazarından ekmek yemeye başlamışken, dönüp harıl harıl Symbian üzerinde çalışacak öyle mi? Hiç yırtmayın kendinizi, bakın Nokia gayet rahat. Siz de rahat olun. En azından önümüzdeki beş yıl için Nokia bu çizgide devam edecek gibi gözüküyor. İster kullanın, isterse değiştirin, bu noktadan sonra denilebilecek bir şey kaldı o da "Buna da şükür..."
:alkis

enterneoll

enterneoll

Üye
nokia yı az sanmayın. Androit in max 2-3 yil populer olacak. Wp nokiayi kat kat artıracak. Adamlar artık sybian yada androit telefonlara kısacasg windows işletim sisteminde calişan oyun uygulamaları direkt olarak tlf yukleyeceksin arada emulatôr olmadan.
hala buna inanlar mı var :D bunu daha wp8 çıkmadan önce söylüyodunuz çıktı ee nerde pc oyunları ??? android ve ios'a bak adamlar yakından pc'den daha kaliteli oyunlar çıkarıcak.

efeler12

efeler12

Üye
Adam akıllı tarayıcı olsa facebok touch, youtube, tumblr orjinal uygulamaları olsa müzik çalar qt tabanlı olsa daha çok seçenek olsa müzik dinlerken albüm kapak resmi yüklese metatag ları düzenlese, mesajlarsa eski mesajları görmek için göstere basmasak orayı da qt tabanlı hızlı yapsalar gelen bütün bildirimler drop down menüye gelse istemeğimizi kaydırarak silsek ses açma kapama vs de drop down menude olsa, rehber daha işlevsel olsa, kronometre gibi gerekli uygulamalar gömülü gelse ofis programları güncellense adam akıllı bir hale dönse, yeterli benim için

xmustx

xmustx

Üye
nokia bitmiştir benim gôzümde nokia övenler başka tel kullanmamışlar anlaşılan bende c7 var browser donuyor ikide bır bataryayı söküyorum hala övenlere anlam veremiyorum

aynen adam haklı beyler dağılın

rumuz123456

Üye
nokia mail atmaktansa benim gibi yapın satın kurtulun adam akıllı bi android cihaza geçin. farkı görün.

bitirimapo61

bitirimapo61

Üye
aynen adam haklı beyler dağılın

yanliş düşünüyorsun kardeşim ben 5730 aldim ve maksicep ailesi sag olsun her şeyim eksiksiz yani gayet rahat ve sorunsuz kullaniyorum . Senin telefondan anlamadigin belli

smh60

smh60

Üye
nokia mail atmaktansa benim gibi yapın satın kurtulun adam akıllı bi android cihaza geçin. farkı görün.
Aynen

yanliş düşünüyorsun kardeşim ben 5730 aldim ve maksicep ailesi sag olsun her şeyim eksiksiz yani gayet rahat ve sorunsuz kullaniyorum . Senin telefondan anlamadigin belli

Yanılıyorsun bir androidli cihaz veya iphone al farkı göreceksin. Mail atma konusuna gelince nokia symbian için artık kılını bile kıpırdatmaz dandik 2-3 güncelleme çıkarır buna destek der