Nokia Yeni Modellerle Eski Gücünü Yakalayabilecek Mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia yeni modellerle eski gücünü yakalayabilecek mi?

• Evet, yüksek satış oranları yakalayacak.

Kullanılan: 7 43.8%
  • Satışlar orta düzey olacak, bu Nokia'ya pek bir şey kazandırmayacak.

Kullanılan: 5 31.3%
  • Hayır, telefonlar tutmayacak.

Kullanılan: 4 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Critical_Error

Critical_Error

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Yeni Modellerle Eski Gücünü Yakalayabilecek Mi ?
Biliyorsunuz ki nokia SmartPhone olayında bayağı hantal kaldı ve eski gücünü yakalamak için fazlasıyla gayretli. Hatta bunun için gitti Microsoftla çalıştı (ikisininde çıkarı var o ayrı mesele tabi). Ve yeni modellerini duyurdu. Bu üstün özellikli telefonları ve yeni MEEGO yazılımı ona eski gücünü kazandıracak mı? Maxicep sandık başına gidiyor...

nalcam22

nalcam22

Üye
hayır
:halay2::halay2:

----------Eklendi @ 09:55:06 ---------- Yazıldı @ 09:54:44 ----------

:halay2:

Uruloki

Uruloki

Üye
Bence kazandırabilicek mesela engadget de anket var alıcakmısınız diye android ve ios kullanıyorum değiştirmem diyenler %60 larda diğerlerinin çoğu ise N9 alıcam demiş geri kalan wp7 li nokia alıcam demiş yani o kadar firmaya karşı %40lık nokia payı çıkıyor sonra gsmarena ya gelelim N9 un günlük toplam hiti 107bin di SGS2 nin 38bin artık kaça katlamış o telefonu düşünün tanıtıldığı gün twitter overload oldu birkaç kere sonra youtube da günün en çok izlenen videosu yine N9 reklam filmiydi bi ara yine reklam filmi 1.5milyon tıklanmış ayrıca mynokiblog da N9 konusu var tanıtıldığı hafta 100bin tık almış yani nokianın dönüşü çok fena oluyor gibi rakipleri daha da güçlenmeli nokia karşısında düşünün sadece N9 bunları yapan ayrıca engadget ve slashgear gibi apple yanlısı siteler bile N9 için mükemmel diyorlar çok sevdiler telefonu ee diğer telefonlar gelicek işte 1ghz symbianlılar geçiyor sonra wp7li cihazlar çıkıcak artık rakipleri düşünsün aslında bu rekabet bize yarıyor en çok

OğuzcanAbi

Üye
bence boyle devam eder :D

Critical_Error

Critical_Error

Üye
    Konu Sahibi
Nokia gümbür gümbür geliyor. dersine iyi çalışmış...:evet:

PureFood

PureFood

Üye
Doğru cevap , A şıkkı.
Bastır Nokia :ehe

mobilegeek

mobilegeek

Üye
MEEGO'yu hiç bilmiyorum açıkçası ama Android 2.2 Froyo'dan başlasalar çok daha iyi olurdu.:oke:

Critical_Error

Critical_Error

Üye
    Konu Sahibi
hocam bu arkadaşın verdiği bir link buyrun izleyin.
İşletim sistemi bir harika!!!

Bu arada zaten MEEGO diye birşey yoktu bu işletim sistemi yeni geliştirildi. Yani ilk defa bunlarda kullanılıyor...

Dream0ver

Üye
N9 ile bomba gibi gelir.
hem Meego beğenmeyenler Android yükleyebilir bence, mesela N900'e android 2.2 yüklenmişti. buna da yüklenir, linux tabanlı olduğu için sorun olmaz, fakat tuş tuş yok orası sorunlu :D

nalcam22

nalcam22

Üye
noka gene kan kaybına devam hiç müsteri memnuniyeti yok telefonları kazık
500tl verip c503 alcama 500tl verip android alıp birsürü hd oyun uygulama flash 10.1 kullanırım daha iyi nokıa n8 1150 tl flash 4.1 500 tllik androd flash 10.1
ayrıca nokıa hiç malını arkasında degil hiç tavsiye etmem birsürü eksiği var 3-5 ay sonra forumlarda görürüz n9 un sorunlarını ve ayrıca nokıanın müşterilere şöyle bir kazığı var telefonlarda verdiği sisteme tek bir işletim sistemi kuruluyor mesela htc hd ye androıd kuruluo. ama s60v5 e s^3 kurulmuo ve böylece kullanıcıları sürekli kazıklayıp üst sistem telefonlar almaya zorluyo.bence symbian artık bittti önceden symbian için her uygulama vardı simdi androıd için var .bakın skyfire bile desteği kesti bu finlandiya çöpçüsünden .benim tavsiyen ya androıd alın yada ıpone . nokıa artık bitti

serinaga

serinaga

Üye
UZUN bir bekleyiş oldu, çok şey değişebilir. Ancak her zamanki gibi standart kalıbının dışına çıkmazsa, tam bir çöküş olur. Bence bunun farkındalar ama symbian'la ileri çok gidemiyorlar. Mobee şimdilik bir kurtuluş gibi görünüyor. Geliştirilirse bombayı patlatır işte o zaman ... :evet:

Ocean258

Ocean258

Üye
Bence boyle devam edecekler.. boyle devam ederlersede her gecen gun musterı kaybedecekler.. cok zaman gecemdende sıkıntıya gırerler sırket olarak. Symbian'dan kurtulmaları lazım bıde o telefonları tasarlayan kımse bı an once degıstırsınler yoksa onun yuzunden bı cok ınsan ıssız kalacak bellı bı sure sonra :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt